Melyik mellbimbóápoló vált be nektek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 15:00
1/9 anonim válasza:
A legolcsóbb dolog:az anyatej.Mindig kentem vele a sebes bimbót,és 2 nap alatt elmúlt a fájdalom.:)
2/9 anonim válasza:
2 csepp anyatejet hagyj rajta megszáradni.
4/9 anonim válasza:
Anyatejtől csúnyább lett (de tényleg, teljesen beszárította)
Nekem az Avent egy hét alatt helyrehozta a mellbimbómat. Már 5 hónapja szoptatok. Azóta nem volt gondom.
8/9 anonim válasza:
Szoptatás után (a gyermek-főorvos tanácsára, aki ráadásul még férfi is! Csak épp már a kórházban véresre rágta a bimbómat a baba és egyből jött a doki segíteni, hogy szoptatni tudjak) nem kell rögtön felöltözni. Hagyni kell, hogy a bimbóra rászáradjon a tej, meg babuci nyála, mert nagyon jó gyógyító erejük van. És így nem is kezdi rögtön dörzsölni a ruha, melltartó.
A másik, amit ajánlott és nekem jó volt a körömvirág krém, nem kell miatta szopi előtt mosogatni a bimbót.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. máj. 27. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!