Lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés

Lehet hogy buta a kérdésem, de légyszi írjatok:)

Szóval ha egy szoptató anyuka édességet eszik, és pl. cukros gyümileveket , mennyi cukor megy át az anyatejbe?

Az is édesebb lesz?

Létezik egy határ, amin túl nem szabad édességet enni, mert nagyon édes lesz a tej?!

2012. jan. 15. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Sosem kóstoltam a tejemet az édességek után és semmilyen egyéb összefüggést nem vettem észre, pedig volt olyan nap, hogy 3 tábla csokit is bevágtam.

Persze lehet, hogy ez másoknál másképp működik.

2012. jan. 15. 14:40
 2/3 xStefix ***** válasza:

Határ az nincs, de nem a túl édes tej miatt, hanem magad miatt..!

De egyébként igen, ha sok szénhidrátot, édességet eszünk, az érződik a tejen is. Ugyanígy a csípős és a többi is.

Már ezzel is szokja a baba a későbbi ízeket, amiket a családja egyébként is gyakran fogyaszt, kedvel.

2012. jan. 15. 14:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Igen, rólam van szó :), csak kicsit megijedtem, mert egy fél csomag kekszet simán bemajszolok, és sok folyadékot is iszom, aminek a nagyrésze gyümilé...

Az alakom nem féltem, úgy vagyok vele, inkább csak szopizzon a baba, ráérek én még "visszrendeződni":)

2012. jan. 15. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!