Anyukák! Szerintetek van még elég tejem? Többi lent.
Figyelt kérdés
1éves a kisfiam és este,1X éjszaka és hajnalba még szopizik,de ugye nem látom,hogy mennyit.Elég rövid ideig szopizik 5-10perc az átlag és hát ennyi idő alatt eleget ehet?Fejni már nagyon rég nem fejek és nem is szeretnék már.Ő szokta abbahagyni a szopást,de azért mert elég neki vagy mert már nincs mit szívni?Jó lenne ha tudnátok segíteni.2012. jan. 13. 16:28
1/4 anonim válasza:
Ha szopi után nyugodt, elégedett, jól alszik, elég neki a tejed.
De már annyira nem kell aggódnod, hiszen mást is eszik az a gyerek....:)
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez már ebben az életkorban lényegtelen, hogy mennyit szopik. Ilyenkor már nem azért szopiznak a gyerekek, hogy jól lakjanak. Hiszen ennie kell már minden szilárd ételt, ilyenkor már csak megszokás a szopi szerintem, max. egy pohár tejcsinek felel meg. De hát nem egy pohár tejet reggelizik vagy vacsorázik egy 1 éves baba.
Szerintem ezen már nem kell aggódnod. Szopizzon amíg jól esik neki, de ne azzal akard jól lakatni...
3/4 anonim válasza:
Egy ennyi idős kicsi már néhány perc alatt ki tud szívni annyit, ami bőven elég neki. Az enyém 4-5 hónaposan képes volt 5 perc alatt jóllakni, nem hogy 1 évesen. Ha magától hagyja abba, valószínűleg elég neki annyi, amennyit kiszívott. Különben 1 évesen még bőven szopizhat, hisz szüksége van a napi fél liternyi tejapalúra.. most hogy az anyatej vagy épp tápszer, mindegy.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké.Köszönöm.
2012. jan. 13. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!