Hogyan válasszam el? Vagy el kell ilyenkor egyáltalán neki hagyni a cicit?
Szia! Én nem választottam el,ha nem görcsölsz a cicizéstől nyugodtan hagyhatod hogy szopizzon.Hirtelen semmiképp ne válasszd el,mert az túl nagy trauma lenne neki.Nekem azt mondták,hogy a terhesség előrehaladtával változni fog a cejcsi és magától elhagyja majd a cicizést,de nálunk ez nem így lett.Mindkét nagyobbik gyerkőcöm szopizott,amég nem mentem szülni.Nekünk semmi gondunk nem volt,makk egészségesek voltunk végig.Mikor 5 nap után hazajöttünk a kórházból a picivel,akkor elmagyaráztam a nagyobbnak,hogy mostmár neki nem kell a cici,mert a kicsitesónak van rá szüksége,ő azt eszi.Megértették,és egyáltalán nem is kérték többet.
Üdv:3 gyerkőcös anyuka
A fiam 15 hónapos volt, amikor másodszor teherbe esetem. Ő is nagyon függő volt, máshogy nem is tudott elaludni. Aztán a második trimeszter elejére egyre kevésbé igényelte, és talán 4-5 hónapos terhes lehettem, amikor teljese leállt róla. Utána varázsütésre teljesen jól elaludt úgy, hogy csak ültem mellette és simogattam a hátát.
Különben több anyukát ismerek, akik szoptatás alatt esetek teherbe, mindegyikük gyereke magától leállt az anyatejről. Nekem úgy tűnik, hogy az a ritkább, ha az anya végig szoptatja a kilenc hónapot.
Nekem a gyerekorvos, a védőnő és a nőgyógyász is azt mondta, hogy nem kell leállni a szoptatással a terhesség miatt. Sőt én az első trimeszterben vérezgettem, volt hogy feküdnöm kellett. A nőgyógyászom mondta, hogy nem kell abbahagyni a szoptatást e miatt, mert a hirtelen elválasztással járó stressz meg feszültségek sokkal rosszabbak lennének, mint az a minimális oxitocin, ami a szoptatás alatt termelődik.
nekem addig nem jött össze a tesó míg a nagy szopizott :-/
de szerintem nem baj ha marad én anno örültem volna neki
lehet h magától elhagyja de lehet h megmarad a szopi
hagyd h ö döntse el h kell e neki
ha bírod akkor lehet tandemben is :-))) majd a szülés után
terhesség alatt változik az anyatej mert felkészül a pocaklakóra a tested, ki tudja ízlik e majd a nagynak
23 hetes kismama vagyok a lányom még szopizik!
3* szopizott még mikor kiderült,aztán a reggeliek elmaradtak a rosszullétek miatt,majd a délit is elhagyta,de este még kéri most is!
2 éves volt most!Nekem ez nem okozott gondot a várandósság alatt!Én nem vettem el,Ő hagyta el ezeket!
Ha nincs gondod simánszabad!
Amúgy anatómiailag úgy alakul a tejed,hogyb a 16-20. hét táján a szervezeteed már a pocakbabádnak való tejcsit fogja termelni!Ilyenkor sok nagyobb szopizó gyerkőcfeladja...De látod az én lányom sem adta fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!