Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit változott a testalkato...

Mennyit változott a testalkatod főként hasnál a szülés után? Esetleg képről tudnál linkelni, hogy szülés után és most milyen a hasad?

Figyelt kérdés
Én 18 hónapja szültem és a hasam csak részben ment lejjebb, igaz nem igazán fogyózok - szoptatok még - és én olyan vagyok, hogy vagy tényleg nagyon keveset eszek és mellette sokat sportolok vagy egyáltalán nem csinálok semmit :( Ha sokat ment le a hasadból akkor írd meg kérlek még hogy mivel tudtál lefogyni, alakot formálni. Köszönöm
2012. jan. 5. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztos vannak nálam szerencsésebbek is, de én hiába fogytam vissza a terheség előtti súlyomnál is kevesebb kilóra (kb. 58-59 voltam a terhebeesés előtt), most 53-54, és már 1 éve szültem, de sajnos a hasamon a bőr nem ugrott vissza. Nekem nagyon nagy volt a pocakom, máshová szinte nem is híztam. Főleg a köldököm körül lett ráncos a bőr. A hasizmom nagyjából helyreállt, nem tökéletes, de nagyon sokat "dolgoztam" rajta, torna - hasizom gyakorlatok, jóga. De persze közel sem lett olyan, mint Rubint Rékának...

Én azt tervezem, hogy elmegyek haspalsztikára, már voltam konzultáción és az orvos is megerősítette, hogy a kinyúlt bőrt nem lehet tornával "visszaugrasztani". Több szülést nem tervezek.

Amúgy keveset is eszem, mert a gyerekek mellett nem nagyon van időm, és már nem szoptatok.

2012. jan. 6. 00:03
 2/6 A kérdező kommentje:
És milyen árat mondtak a hasplasztikára ?
2012. jan. 6. 07:35
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Terhesseg elott 57 kg (165 cm), most 52 kg vagyok. Nekem jot tett a szules, csipom keskenyem, hasam laposabb. Sokkal jobban nezek ki. Nekem a mellem mar nem olyan, mint elotte.

Hordj alakformalo bugyit, es egyel rendesen! Sok zoldseg, delutan-este pedig kevesebbet, kenyeret csak reggel. Vagy norbi dietazz!

Csapd be a gyerkocot a babakocsiba es minden nap setaljatok (temposabban).

2012. jan. 6. 07:42
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Utolso vagyok.

Az lehet nalad a gond, ahogy irtad is, ogy vagy keveset eszel vagy nem csinalsz semmit. A megoldas: ELETMODVALTOZAS!

En terhesen neztem utana a norbi dietanak (a cukromra kellett odafigyelni), azota is igy eszem nagyjabol. De tegnap peldaul pizzat rendeltunk, neha-neha csipszezek, de tudom, hogy ha fel is jon 1-2 kilo, siman leadom majd, ha egy kicsit jobban odafigyelek 2-3napig.

2012. jan. 6. 07:46
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

A Norbi diéta tényleg bejön, csak én még nem kezdem el a szoptatás miatt, mi még nagyban szopizunk, és kb 7 hónapos terhesnek nézek ki 10 hónap után. Én sajnos nem is figyeltem rá eddig. De sosem késő. Egy gyermekorvos ajánlotta nekem, hogy ő úgy vitte le a hasát, hogy emelgette a lábát az ágyon fekve a fejéhez. A NOrbi-diéta pedig nagy hasú ismerőseimnél vált be, úgyhogy a kettőt fogom majd kombinálni. Én császáros is vagyok egyébként, úgyhogy sokáig nem is nagyon tornáztattam a pocakot. Ja és még valami, jógalégzés: beszívod a levegőt, ekkor még ernyedt a has, vagy kitól, amikor pedig kiengeded a levegőt, na ekkor húzod be. Mindent csak mértékkel!

Az is fontos, miért nagy a pocid. Ezt ugye neked kéne megtudakolni, hogy most puffadás, hasizom, méhed stb. A gyógymód is más-más lehet akkor.

2012. jan. 6. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
5-600ezer Ft.
2012. jan. 7. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!