Mást is kétségbe ejt hogy ha kevés a teje és ugy néz ki tápszert kell adjon a babának?
Ne ess kétségbe. Ahogy a többiek írták, szoptass többet. Ha mégis pótlás kell, akkor se dől össze a világ :)
Példának okáért a barátnőnmek az első perctől pótolni kellett, felesben kapta a baba. Mindenki oktatta, piszkálta, hogy fejjen/ne fejjen, szoptasson/ne szoptasson, adjon tápszert/ne adjon. Semmi se hasznélt, viszont teljesen kiborult. A másodiknál dettó ugyanez volt, na ott már nem érdekelte, csinálta, ahogy tudta.
Ezt látva én eldöntöttem, hogy ha tudok szoptatni, akkor fogok, ha nem, akkor tápszert adok, mert ugyebár nem azért van, hogy megmérgezzem a gyereket, hanem, hogy egyen valamit. Szerencsére nagyon jól ment sokáig, de egy nagy fejlődési ugrásnál nem volt elég, hiába tettem cicire. Másnap meg is jött és soha többet el nem fogadta. Maradt a tápszer, és nem borultam ki, mert nincs miért, hidd el. A fiamnál ugyanez volt, most még kevésbé bánt. Sajnálom, hogy nem kap tovább anyatejet, mert a világon nincs annál jobb a számára, de pótlom, amíg szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!