Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 hetes babának hogy adjátok...

2 hetes babának hogy adjátok a tápszert ha kevés néha a tejcsi?

Figyelt kérdés
nappal általában jó,de este felé kevés a tejem,és éjszaka szinte nincs is.mikor kellene neki adnom?nappal is vagy csak ha nincs.nem szivesen adnám,még ki se váltottam de sajnos szükség van rá ugy néz ki.
2011. dec. 13. 13:24
 1/4 xStefix ***** válasza:
49%

Normális, ha este kevesebb a tej, ez így van kitalálva, nem te "működsz" rosszul.

Szoptasd este gyakrabban, akkor is, ha úgy tűnik, üres a melled. Mert biztosan talál benne valamennyit!

A pótlással, esetedben az estivel, az a gond, hogy a táp eltömíti és így pl. kevesebbszer fog éjjel ébredni szopni - márpedig a gyakori (éjjeli) szoptatás fogja a legjobban serkenteni a tejed!

Tehát én a helyedben nagyon meggondolnám a dolgot, mert még nagyon korai lenne a pótlás (igazából be se indult még rendesen a tejtermelésed...) és az ő pocakjának is a tejed lenne a legjobb.

2011. dec. 13. 17:40
 2/4 Kerria ***** válasza:

Nekem is 2 hetes a Babóm, de nekem abszolút kevés a tejem... :( így tápszerrel utánpótlunk. Én éjjel ha felébred, ha nem, kelek és fejek (fejőgéppel), így serkentem a tejtermelést...

Ha tudod, és teheted ne adj neki tápszert, mert könnyen átszokik, csak akkor adj neki, ha már minden kötél szakad.

2011. dec. 13. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
2 hetes babának még meg kell annyi tej, hidd el menni fog, ez csak a kezdeti nehézség, utána már jobb lesz. Kitartás:)
2011. dec. 30. 19:35
 4/4 xStefix ***** válasza:
100%
Akkor kérem a szíves lepontozókat, most az egyszer indokolják meg, mit javasoltam rosszul.
2012. jan. 1. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!