2 hetes babának hogy adjátok a tápszert ha kevés néha a tejcsi?
Normális, ha este kevesebb a tej, ez így van kitalálva, nem te "működsz" rosszul.
Szoptasd este gyakrabban, akkor is, ha úgy tűnik, üres a melled. Mert biztosan talál benne valamennyit!
A pótlással, esetedben az estivel, az a gond, hogy a táp eltömíti és így pl. kevesebbszer fog éjjel ébredni szopni - márpedig a gyakori (éjjeli) szoptatás fogja a legjobban serkenteni a tejed!
Tehát én a helyedben nagyon meggondolnám a dolgot, mert még nagyon korai lenne a pótlás (igazából be se indult még rendesen a tejtermelésed...) és az ő pocakjának is a tejed lenne a legjobb.
Nekem is 2 hetes a Babóm, de nekem abszolút kevés a tejem... :( így tápszerrel utánpótlunk. Én éjjel ha felébred, ha nem, kelek és fejek (fejőgéppel), így serkentem a tejtermelést...
Ha tudod, és teheted ne adj neki tápszert, mert könnyen átszokik, csak akkor adj neki, ha már minden kötél szakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!