Mért van az, hogy ha alig iszom, vagy ha sokat iszom ugyanannyi tejem van?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 17:17
21/40 A kérdező kommentje:
Akkor fejtem amikor éreztem,hogy nem ürült ki teljesen,vagy sokáig aludt a kislányom (mert olyankor a két szopi között lefejt tejjel tudtam pótolni) akkor még csak kézzel fejtem,mert nem volt mellszívóm! Éreztem,hogy csomós volt a mellem,és folyott is a tejem!Azóta nem voltam lázas,nem folyik a tejem, bár kevesebb is a tejem!
2011. dec. 28. 19:07
22/40 anonim válasza:
Azt írod, hogy addig szopik, amíg van tejcsi. Biztos vagy benne, hogy már nincs benne? Mennyi tápszert kap utána és hogyan adod neki? Szenved a szoptatás közben? vagy csak a végén sírdogál, hogy kevés neki. Próbáltál többször szoptatni, mint 6-8 szor? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de jó lenne megfejteni, hogy mi a gond.
23/40 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nincs több tej ene,mert fejni nem tudok,azt csináltam,hogy megmértem,mellre tettem,megmértem...kb fél óra elteltével is ugyanannyit mutatott a mérleg! Ha nem szopik akkor cumizik rajta. Két dolog szokott lenni: vagy szívja a cicit nagyon hosszú ideig,de ha elveszem tőle azonnal sír,vagy pedig ha már nincs benne,nem szívja és sír,követeli az tejet!Szoptatás közben nem szenved egyáltalán! Tápszert nagyon változó mennyiségben kap,van hogy elég neki 60ml,de van ,hogy 120at is megeszik!persze nem egyszerre hanem szüneteket tart).Cumisüvegből adom neki! Próbáltam már,hogy sokszor mellre tettem ,ahányszor csak kérte,az első héten amikor hazajöttünk nem kapott tápszert,fogyott is. Majd amikor próbáltam elhagyni a tápszert,megint próbáltam,hogy nagyon sokszor szoptattam,szinte egész nap cicizett,de nem volt neki elég,muszáj volt a tápszer!
2011. dec. 29. 12:19
24/40 anonim válasza:
Tényleg nagyon nehéz helyzetben vagy, mert én sem értem, miért nem megy a dolog. Pedig valami, biztos befolyásolja, hogy nem úgy alakul, ahogyan kellene. Amikor a tejlázad volt, akkor is kiürítette teljesen a cicidet vagy akkor miért lettél lázas?
25/40 A kérdező kommentje:
Akkor is teljesen kiszívta a cicimből a tejet,nem tudom,hogy mért lettem lázas,miért csomósodott be a mellem! Egyik ismerősöm azt mondta,hogy lehet,hogy nem bírom a tejserkentő teát! Fiamnál is ugyanilyen kevés tejem volt,ott is mindent elkövettem de nem lett több legyen.Ráadásul ő hamar rájött ,hogy cumisüvegből egyszerűbb inni,így hónapokon keresztül fejtem!(az utolsó hónapban már csak napi 100-125ml-t sikerült,ami egy evésre sem volt elég,de még akkor is próbálkoztam a tejszaporító fejéssel is ,de hiába) Védőnő azt mondta,hogy ez alkati dolog is lehet,hogy nincs annyi tejmirigyem! Úgy látszik nekem nincs szerencsém :(
2011. dec. 29. 20:53
26/40 anonim válasza:
Hát tényleg én sem értem, hogy mi lehet a gond, nagyon rossz lehet. A homeopátiás bogyókat esetleg próbáltad? Lehet, hogy arra nem lázzal reagálna a szervezeted. Azt akartam még kérdezni, hogy mennyi idő alatt termeli vissza a cicid a 30-40 ml tejet? Mert az is lehet, hogy nagyon gyorsan újratermelődik és akár egy óra alatt visszatermeli.
Akkor többször tudnál fejni a két szoptatás között és összejönne a mennyiség..
27/40 A kérdező kommentje:
2,5-3óra alatt termelődik 20-30ml! (egy -egy ciciben,tehát nem összesen a kettőben).Akartam próbálni a homeopátiás bogyókat,de aztán sokaknál olvastam,hogy nem hatott,így nem vettem!
2011. dec. 30. 12:18
28/40 A kérdező kommentje:
Az a bosszantó,hogy akinek lenne elég teje,nem szoptatja a babáját,vagy nem becsüli annyira,hamar nyúl tápszerhez (van olyan ismerősöm több is,aki azt mondta,hogy ő nem szoptat).Akinek nincs elég teje, az meg mindent megtenne,hogy elég legyen (több legyen)!
2011. dec. 30. 12:25
29/40 anonim válasza:
Igen, tényleg ez a legszomorúbb..:(
Azért szerintem próbáld meg, hiszen, ha a tea hatással volt rád, akkor valószínű a homeopátiás is hatni fog. Akik azt mondják nem használ a bogyó, általában azoknak a tea se.
Nem vagy nagyon vékony?
30/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vékony :) :(
2011. dec. 30. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!