Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mért van az, hogy ha alig...

Mért van az, hogy ha alig iszom, vagy ha sokat iszom ugyanannyi tejem van?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 17:17
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
8hetes a babám,szóval 8 hete!
2011. dec. 21. 12:40
 12/40 xStefix ***** válasza:
Akkor még igazából be sem indult rendesen a tejed, nem járatódtak be eléggé a tejcsatornák stb. Nagyon nem szerencsés ilyen korán a tápszerhez nyúlni, de ezt gondolom, te is sejted.
2011. dec. 21. 14:12
 13/40 anonim ***** válasza:
A 8 hetes a kritikus pont. Mindenképpen tarts ki, ha ezeket az időket kibírod és sikerül , akkor bármeddig tudsz szoptatni, ameddig csak akarsz és a lényeg, hogy minél többet rakod a cicire, annál több tejed lesz. Tudom, hogy most hihetetlen, de egyáltalán nem fog fájni a szoptatás, csak idő kell hozzá. Ha attól félsz, hogy kiáztatja, akkor használj bimbóvédőt, vagy bimbóvédő krémet az segíteni fog addig, amíg egyáltalán nem fog fájni.
2011. dec. 21. 14:23
 14/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat! Csak az első két hétben fájt a szoptatás meg akkor amikor napokig szinte megállás nélkül a cicizett!
2011. dec. 22. 08:11
 15/40 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy a tápszert az orvos írta ki,mert amikor kizárólag szoptattam,nagyon nyűgös volt,sokat sírt,alig aludt éjjel,és kiderült,hogy fogyott is!
2011. dec. 22. 09:00
 16/40 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben érdemes mérleggel nézni, hogy mennyit eszik a baba. Ha megfelelő a mennyiség, akkor nem kell a tápszer. Ha nem elég és teljesen kiürült a cici, akkor érdemes tápszert adni, de csak az után, hogy egy 10 percig még szívta a cicit. Hogy a szervezet termeljen többet.
2011. dec. 22. 19:09
 17/40 A kérdező kommentje:
Van mérlegünk,mérem folyamatosan! A legtöbb amit egy ciciből ki tudott szívni az 30 ml,de általában hogy csak 10-20ml van benne! reggel van csak több akkor van 40-50ml is!
2011. dec. 23. 09:54
 18/40 anonim ***** válasza:
Az tényleg nagyon kevés! És iszol esetleg valamilyen tejserkentő teát vagy tejserkentő folyadékot? Mennyiszer rakod cicire egy nap és mennyi ideig van a cicin, ameddig ezt kiszívja? Vitamint fogyasztasz? Volt valami komplikációd a szülésnél? A pici teljesen be tudja kapni a mellbimbódat és a környékét? Nekem még két hónaposan simán előfordult az egy órás szoptatás....
2011. dec. 23. 11:13
 19/40 A kérdező kommentje:
Ittam tejserkentő teát de attól tejlázat kaptam kétszer is,vitamint nem szedek,császárral szültem vajúdás nélkül).Be tudja kapni rendesen a mellbimbómat,addig cicizik amig ki nem ürül teljesen,van,hogy 10 perc de van,hogy fél óra! Minden etetésnél szopik először (kb 6-8szor naponta) plussz estefelé szokta kérni,mert csak akkor nyugszik meg és alszik el!
2011. dec. 24. 17:44
 20/40 anonim ***** válasza:
Ha tejlázat kaptál, akkor valamiért nem ürül ki a tejed rendesen. Bár tejláz a fejéstől is kialakulhat ám. Nem tudom abban az időszakban amikor ittad, akkor fejtél-e? Illetve hogyan fejsz? Géppel vagy kézzel? Be szokott "csomósodni" a cicid és bekeményedik, amikor beindul a tejtermelés, előfordul, hogy folyik magától a tejed, esetleg, amikor ráfekszel és megnyomod?
2011. dec. 28. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!