Mitől lesznek kis rögök a mellemben, amiket ki kell piszkálnom, amikor a mellbimbóm felületéhez érnek? Sokszor elzárják a tejcsatornákat.
2 hónapos múlt a kisfiam (10 hetes).
Másnak is van, hogy ilyen kínlódás a szoptatás? Amúgy nagyon szeretek szoptatni, de ezen kívül még az is gond, hogy nagyon sokszor kell szoptassak, mert nincs egyszerre elég a babámnak. Van úgy, hogy óránként - pl. tegnap 18-szor 24 óra alatt. Ez ijesztően soknak tűnik, s tudom, hogy valamit elrontottam, mert ez nem így kellene legyen.
Mérni nem tudom az egyes etetéseket, de a baba gyarapodása elfogadható.
Tápszert nem akarok adni neki, de valószínű, megkezdem a hozzátáplálást 4 hónaposan.
Igen, fejek, de nem szopi után, mert akkor nem jön már semmi. Olyankor fejek, amikor tudom, hogy többet alszik, s ezt is oda szoktam adni neki este. A 7-7-5-5... módszerrel fejek.
Amikor 4 óra is eltelik 2 szoptatás közt, akkor sem gyűl sokkal több, mert miután eszik, rá 1 egy órára megint kéri. Szerintem nem azzal van a baj, hogy nem jól kapja be, mert akkor tudnék fejni szopi után.
Szia, Nekem is ugyan ez a problémám:( Minden nap becsomósodik, már borzasztóan fájnak. Fejni én sem tudok csak pár csepp jön ki amikor masszírozom, és mégis feszül az egész. A gyerekorvos és a védőnőm is azt tanácsolta hogy borogassam hideg vizes ruhával, így elapadhat a tej, de ha fel kell vágni, akkor se tej se boldog anyuka.
Nekem már hozzá kellett táplálnom mert amúgy is kevés volt, egyre kevesebb, bármit ittam szedtem, nem segített. 170ml eszik egy etetésre a babóm, és 10 ml anyatejet tudtam hozzáadni:( 2 hónapos
Vannak szoptatási tanácsadók kérdezd meg őket, hátha tudnak segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!