Mik a legkritikusabb pontjai a hosszú távú szoptatásnak?
Cikket írok a témáról és ötleteket gyűjtök, hogy mi mindenre kell majd kitérnem. Már jópárat felírtam, de hátha valami kimaradt...
Kérlek titeket, hogy ennek fényében írjatok és fogalmazzatok; NEM SZERETNÉK semmiképp vitát szítani! Csakis objektív kritikákat kérnék.
Szia! Megjelöltem a kérdést, múltkor nem volt időm írni.
Annyit szerettem volna írni, hogy: egyrészt érdekel engem is, hogy mi lesz belőle. Másrészt egy tanács: ha ennyire rákészül az ember valamire, akkor sokszor rosszabb lesz az eredmény, mintha csak lazán elkezdene írni. Nem kell több, szánj rá fél órát és csak írd ki magadból a gondolataid, mint ahogy itt szoktál tanácsot adni és az pont jó lesz. Utólag meg még ki lehet egészíteni, esetleg mások is hozzátehetnek
?
Már nem vagyok biztos benne, hogy a cikk miatt íródott ki a kérdés.
Kedves Kérdező!
Elég gáz amit csinálsz, ha nem tudod belátható időn prezentálni a dolgot, akkor inkább ne is ígérd meg! Nem gondolod, h nagyfokú kitolás amit csinálsz azokkal az anyukákkal szemben, akiknek elültetted a bogarat a fülébe és alig várják a cikkedet!
Én inkább törlöm az egész kérdést, nem foglalkozom veled!
Bocsánat, de nekem is van magánéletem és jelenleg terhes is vagyok, úgyhogy sajnos mostanában kevesebb időm van a témára, mint szeretném. El fog készülni a cikk, ez biztos, de kismillió más dolgom is van éppen.
Akit annyira érdekel, az remélem megérti ezt és így is, úgy is kivárja, amíg készen lesz.
ááá utolsó hozzászóló te jó ég, normális vagy már bocs??!!!
Ki vagy te a tanárnéni, aki bevág egy karót ha nincs kész a cikk????Senki sem kérte hogy válaszolj, és senki sem mondta, hogy ha kegyeskedsz írni, akkor mindenképpen meg fogod kapni a cikket!!ezt el sem hiszem komolyan...
Kedves xStefix gratulálok a babához:))hány hetes vagy???
Csak azért bátorkodom írni, mert én is válaszoltam erre a kérdésre, na meg azért mert sokat segítettél már a válaszaiddal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!