Hosszú szoptatás vége felé megváltoztak a mestruációs tünetek?
Korábban mindig a hasam fájt, amikor valami történt odabent. A szoptatás alatt ez elmúlt.
Pár hónapja viszont a mellem szurkál hirtelen, "húzóan" és fájdalmasan. Ráadásul időnként úgy kisugárzik a fájdalom a gyomorszájamba, hogy szabályosan felkavarodik a gyomrom, émelygek. Félidőnél és mesi előtt is megjelenik, úgy, mint a régi tünetek. (Ha nem tudnám, hogy nem, azt hinném, hogy terhes vagyok.:)
Tapasztalt valaki hasonlót?
38 hónapja szoptatok.
38 honapja? Szerintem igy jelez a szervezeted, hogy ideje lenne abbahagyni.
Nalam nincsenek ilyen tunetek, bar meg csak 8 honapja szoptatok, de minden olyan, mint a terhesseg elott.
ÚRISTENNNNNNNNNN!
Ez nagyon sok idő.Én 16 hónapig csak fejtem s még vittek is 30 liter tejet havonta.De 3 hete befejeztem,mert elég volt s az orvos is tanácsolta.
Most apasztógyógyszert szedek!
Szerintem te is jobb,ha abba hagyod!
16 hónaposan nem kellet volna befejezni, az orvos tanácsait bírom.
A hormonbomba apaszgyógyszert meg szedje be ő:-((((
26 hónapja szoptatok
A tüneteim nem abnormálisak és nem is elviselhetetlenek, úgyhogy semmi köze a testi kimerüléshez. Egyszerűen csak megváltoztak. Ennyi.
Konkrét tapasztalatokat várok, lehetőleg hozzám hasonlóktól, nem véleményezést.
haradik vagyok
Mint írtam (majdnem) 26 hónapja szoptatok, 7-n kellet volna megjönnie, ehelyett úgy néz ki most fog, már barnázok és fájdogál a hasam is.
Eddig 1x volt ilyen.
Először a szülés után 3,5 hónappal jött meg, majd a lányom 5 hónapos korában, aztán beált 28 napra.
Kicsit idegesít dolog, ha elmúlik elmegyek nőgyógyászhoz.
előző
NEM "haradik", hanem negyedik voltam
ráadásul van egy miómám is
Nem vagyok/voltam az ilyen hosszú szoptatás pártján soha, általában nem is egyezik a véleményünk a kérdezővel. DE! Nem az volt a kérdés, hogy nem sok-e a 38 hónapja tartó szoptatás. Aki így értelmezi a kérdést, legyen szíves még egyszer (kétszer, háromszor) átolvasni.
Én csak 10,5 hónapig tudtam szoptatni, az utolsó mensimkor volt ilyen. Következő hónapban pozitív lett a teszt, pedig spirálom volt :)
Na, közben szépen ismétlődővé váltak a tünetek, úgyhogy elképzelhető, hogy erre váltott át a szervezetem innentől.
Azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!