Ti hogy csináltátok? 7 hónapos baba mellett aki még szopizik kicsit fogyni?
Nekem magától indult lefelé ilyentájt, pedig amúgy nehezen fogyok. Már nem féltem hogy mi lesz ha csökken a tej mert evett mást, meg gondolom ahogy kevesebb a szopi, kevesebb az "étvágy" hormon. Legalábbis szerintem van valami ilyen:). Meg egyre többet kell rohangálni utána.
Mellesleg egy éves koráig szoptattam még.
11. megint.
Szerintem próbáld ki pár napig hogy úgy eszel ahogy szeretnél, visszafogottan fe többször, és látod hogy hogyan reagál a szervezeted, csökken-e a tej.
Én szemény szerint "véletlenül" azaz odafigyelés hiányában próbáltam ki hogy annyit ettem amit régen. Inni programozottan iszok, úgyhogy nem e miatt, de már délután óránkénti cicizés lett a 3 órás helyett. És nem növ. ugrás, mert csak egy nap volt. Sajnos nekem oda kell figyelnem hogy rendesen egyek, ha nem eszem meg a szükséges pluszt, egyből nagyon csökken a tejem, plusz ájulok a fáradstágtól, szerintem nem jól hasznosítom a 10 kg-t amit felgyűjtöttem. De az elsőnél is lement később magától, remélem most is elmúlik ez.
De lehet hogy Te az vagy, aki meg simán fogyhat és marad teje.
Kedves utolsó előtti tévedésben vagy.A tej mennyisége igen is függ a bevitt szénhidrát mennyiségétől.Harmadik gyermekemet szoptatom tapasztalatból tudom.Ha nem eszem sem kenyeret sem tésztát és rizst bizony az én tejem megcsappan és azért írtam ki a kérdést hogy tanácsot kapjak mások hogyan csinálják és hogy te tudj kötözködni okos tanács híján!
Azt én is tudom,hogy nem attól a két kocka csokitól lesz tejem amit ebéd után megeszek.
Szerintem te kötözködsz, ne haragudj. Nem írtam, hogy NE egyél szénhidrátot, csak kevesebbet, pl. a kenyérből. Kenyérből is van sok fajta. Az édesség és a fehér kenyér egyébként is egészségtelen.
A szoptató anyukának szüksége van szénhidrátra. Nem írtam, hogy nem, csak nem mindegy, milyen minőségű. Nem diétát javasoltam, hanem egészségesebb táplálkozást, ami a babának is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!