Nem kevés ez?
Az utolsó egy hónapról beszélünk. Az ok, értem, hogy a súlygyarapodás nem egyenletes, ezért nem lehet pár napot, vagy egy hetet nézni, de egy hónapot, igen. Valami most úgy látszik történt, vagy nyúlik épp hosszra, vagy a tej van fogyóban. Még várnék egy kicsit és kiderül. Legközelebb, gondolom hamarosan mentek orvoshoz, ott rá tudsz kérdezni.
Hiába írsz be nagy betűkkel, úgysem engem kell meggyőznöd. Meg már egyébként is rutinos vagyok, annyira nem hat meg.
Moira válaszára reagálva:
Nyilván inkább az orvosra fogsz inkább hallgatni, de:
ha mindenképpen kell valamilyen pótlás (ezt te tudod, hogy próbálkoztál-e tejszaporítással és hogy, stb, ezért ebbe nem megyek bele),
akkor én inkább a tápszert választanám átmenetileg, mert most ha elkezdesz hozzátáplálni, az fokozatos lesz. Eleinte pár falat, aztán fél adag és így tovább. Abból is ne a tápló ételekre gondolj, hanem elsősorban gyümölcsökre, alma, barack. Ezzel nem lennél előrébb, mert az anyatej, vagy a tápszer sokkal laktatóbb és ugye most a bevitt energiát kéne növelni.
Nem akarom rád erőltetni, csak annyit, hogy ezeket vedd figyelembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!