Nem kevés ez?
Lányom 4 hónaposan stagnált, úgyhogy ahhoz képest tök jó, hogy egyáltalán hízik a babád.
Nálunk nem volt semmi gond, egyszerűen csak valamiért megállt a hízás (azt tudtam, hogy ilyenkor már valamennyit lassul a hízás, de a stagnálástól picit megijedtem).
5 hónaposan aztán újra elkezdett hízni, de 4 és 7 hónapos kora között alig hízott amúgy. A doki megnyugtatott,hogy ha kiegyensúlyozott baba, van elég pisis-kakis pelusa, akkor nem lehet baj. S szerencsére nem is volt. 7 hósan belehúzott és behozta a lemaradást.
Nála az is számított, hogy 4 hónapos korában gyorsan fejlődött a mozgása, egész nap járt keze-lába és valószínű lemozogta a kaját.
Szerintem figyeld a súlygyarapodását, és ha hízik - még ha keveset is - akkor nincs baj. lehet, hogy ő is most picit lassít, majd újra belehúz.
Ilyenkor már nem nőnek olyan nagyon gyors ütemben amúgy sem.
Lányom 3330 grammal született, 4 hónaposan pont 6 kg volt.
Jó súlyban van a babád. Nem baj, ha nem hízik sokat, a lényeg, hogy valamennyit hízzon és ne fogyjon.
Első voltam.
Teljesen jó, nem kell állandóna extrpém módon híznia.
4 kilóval születt lányom 5900 gram volt 4 hónaposan, 6hónapig kizárólag ciczett.
előző vagyok
az utolsó válaszoló nem tudom miért írt akkora hülyeséget, hogy kevés a negyed kiló, 3 hónap alatt hízott több mint 3 kilót, még jó hogy lelassult a hízása
ha már linkelünk, akkor számomra ez jól összefoglalja, hogy mi az átlagos, mi az ami nem átlagos de még normális, hogy mikor aggódjunk és mikor ne.
4 hónap altt hízott 3,5 kiló, oszd el 4-gyel, az majnem havi 900 gramm, miért lenne kevés??
Egy 4 hónapos gyereknem a több mint 6 kiló teljesen ideálai súly, főleg, ha azt vezsed, hogy kis súlyal születt, maximálsian behozta lemaradást, innetól valószínüleg nem foga az eddigi gyors ütemben hízni
Az enyém 11 hónapos koráig max havi fél kilót hízott 4 kilóval született, 1 évesen 9650 gramm volt.
6 hóapig csak anyatejes volt
(2,5 éves múlt, 16,5 kg és 98 cm)
nagyfiam sokkal intenzívebben hízott
nincs 2 egyforma gyerek, ertért hülyeség, az írni, hogy kevés és idegelni a kérdezőt
MEM KEVÉS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!