Akkor is érdemes fejni, ha nem jön semmi? Mennyi ideig fejjek így?
Figyelt kérdés
3,5 hós a babám, szeretném, ha több tejem lenne. Beállt már, h 3 óránként éhes, de most próbálom gyakrabban szoptatni, de így alig eszik, viszont utána hiába fejek (pumpás kézi mellszívóval), nem jön semmi. Elég elkeserítő így szenvedni vele, hogy nincs semmi eredmény, olyan értelmetlennek érzem! Lesz mégis eredménye? Egyébként a tejszaporító (7-7-5-5-3-3)fejést is csinálom 2 napja, de azt csak este merem, amikor tudom, h minimum 6 órát alszik.2009. máj. 7. 10:40
1/5 anonim 

válasza:

Én 5 hónapja szoptatok és 4hós korára ált be a kereslet-kínálat dolog. Mostmár nem kell pluszban fejnem (nem feszül a cicim) Én amikor már nem éreztem azt a feszülő érzést akkor hagytam abba a fejést. Szerintem felesleges úgy nyüstölnöd a melled hogy nem jön belőle semmi. Ha elég a babának akkor miért akarsz több tejet???
2/5 A kérdező kommentje:
Mert úgy érzem, nem elég neki! Újabban nem lakik jól 1 mellből. Ezért szeretném, hogy több legyen a tejem.
2009. máj. 7. 11:14
3/5 anonim 

válasza:

nálunk is volt ilyen, hogy egy darabig nem volt elég neki egy mellből. így mindkettőből szopott kb egy hétig, aztán több tejem lett, gondolom pont azért mert mindkettőből szopott, és megint elég lett csak az egyik.
esetleg próbálj szoptatás közben fejni, nekem is csak akkor megy.
4/5 anonim 

válasza:

előző vagyok, még annyi, hogy ő is 3-3,5 hós volt ekkor. (most 4)
5/5 anonim 

válasza:

Szia nálunk ugyanez volt a szitu.
Én fejtem még kb 15-20 percet, és megint elindult a tejcsi.( spiccelt)
Én így több litert tettem el fagyasztóba.
Most 18 hónapos a picim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!