2 évesen választom el, de már ilyen lesz minden éjszaka?
Figyelt kérdés
Tegnap reggelre úgy döntöttem, hogy itt van az a pont amikor már nem lesz több szopija a közel 2 éves gyerekemnek. Elmondtam neki, hogy elromlott és nagyon szépen megértette. A déli alvás előtt siránkozott, de elaludt, délután mondta, hogy nincs, mert elromlott (a saját nyelvén), de nem igazán zavarta a dolog. Az esti elalvás ugyan tartott 30 percig, de egyáltalán nem sírt. Máskor mindig felébredt szopizni már fél1 körül, de most aludt fél4ig. Eddig ez mind jó, de innentől kezdve csak ölben volt hajlandó lenni. Reggel 7ig az ölemben aludt úgy hogy mászkálni kellett vele és ha letettem nagyon sírt. Mikor már nagyon fáradt voltam majdnem megszoptattam,de nem kért. szóval most már szerintetek ilyen gáz lesz minden éjszaka? Most azon gondolkozok,hogy lehet kár volt most elkezdeni,de már 2 éves! Később rosszabb lenne. és szinte biztos vagyok benne, hogy nem hagyná el magától.2011. nov. 1. 07:35
11/11 xStefix válasza:
Nem értem, ezt meg most miért kellett...
A Kérdező láthatóan megnyugodott, hogy jól csinálja, de akkor miért kell régi sztorikkal ijeszgetni, hogy xy gyereke 100 éves koráig is szopott volna? Tényleg nem értem, egyeseknek miért esik jól másokat felkavarni, amikor már sikerül egy adott irányba elindulni.
Azért, mert vannak szélsőséges esetek, lehet ezt még normális határok között is intézni! Az utolsó mondat teljesen érvényét veszti az előtte lévő bekezdésnyi rémtörténet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!