Ha energia italt iszok abból a babó is "kap" a szopival?
Én elhiszem, hogy ezt mondta a védőnő, csak sajna olyan, mintha alapvető dolgokkal nem lenne tisztában, szakember létére:S
A tej nem két szopi KÖZÖTT, termelődik, hanem szoptatás ALATT. Vagyis ha szopi után eszel/iszol/szívsz olyat, ami átmegy az anyatejbe, akkor az a következő szopinál egy az egyben a babába is átmegy.
Kérdező, a kávét nem bírod? Inkább azt igyál.
Ezek szerint nem olyan egyértelmű a dolog. De miért kockáztatnál? Más is túlélte energiaital nélkül. Én ha valamiben nem vagyok biztos, inkább nem csinálom.
Pl arról is megoszlanak a vélemények, hogy szabad-e fürdeni terhesség alatt. Én inkább csak zuhanyoztam. Ki lehet bírni a babádért, nem?
Én sem innék energiaitalt szoptatás alatt... nekem nem tűnik bizalomgerjesztőnek, akkor már inkább napi 2 kávé.
Sokáig szoptattam mindhárom gyerekemet, ittam módjával kólát is, de napi szinten kávéztam, főzöttet, instant kávét egyaránt ittam. Én ebben jobban megbízom.
Ui. : ha meg tudod oldani, ne vasalj éjjel:)Akkor inkább aludj! Próbálj vasalni a délutáni alvás alatt!
Most erre mit mondjon az ember? Azért mert túl vagy terhelve, nyugodtan mérgezd a gyereket? Te tettél fel egy kérdés. Fele társaság szerint átjuthat a koffein, stb, másik szerint nem.
Aztán úgyis te döntesz
Nekem semmi, csak úgy látom, hogy te akarod megideologizálni, hogy neked miért van erre szükség, megmagyarázod, hogy miért jó hogy iszod, stb. Tehát ha már úgyis döntöttél, csak megerősítésre vársz, akkor azt mondd.
Sokáig tudnám még fejtegetni a valóban fontos részét:
egy részről, hogy az energiaital úgy ahogy van semmilyen egészséges anyagot nem tartalmaz
másrészről:ahhoz, hogy az ember tudjon teljesíteni, aludnia kell. ez a sikeres vizsga egyik titka. nem az, hogy koffeinnel felpörgeted magad és másnap napközben tiszta kómás vagy.
tudod mit? inkább járnék gyűrött ruhában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!