Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A gyerekorvos azt mondta,...

A gyerekorvos azt mondta, hogy ne tegyem mellre a babát mindig, amikor kéri, mert nagyobb korában is az ételben keresi majd a vígaszt és elhízott lesz. Vélemény?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Keress másik gyermek orvost,ez hülye.
2009. ápr. 28. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
csatlakozom az elottem szolohoz.
2009. ápr. 28. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Kislányomat 8honapig igény szerint szoptattam,ha kérte kapta!Most 5 éves normál sulyu szép leányzo lett!Ha le is pontoznak de hülyeség amit a doki mondott,ha szomoru sem megy a hütöhöz!
2009. ápr. 28. 16:09
 4/9 A kérdező kommentje:

hát, én is úgy gondolom, hogy ez hülyeség

már lassan ott tartok, hogy a védőnő meg a gyerekorvos előtt is titkolni kell, hogy nem háromóránként eszik a gyerek, mert mindig csak az okoskodást kapom a fejemre, hogy nem jól etetem a gyerekemet :((

2009. ápr. 28. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem se százas a gyerekorvos.
2009. ápr. 28. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem írtad mennyi idös a babád, a doki tényleg gyagya. Az egyetlen dolog ami semmilyen mennyiségben nem árt egy babának az az anyatej!Az én picim 3 és fél hónapos és 8 kiló,már én aggódtam hogy nagyon duci,és kérdeztem a dokit hogy hogy lehetne teáztatni néha vagy hasonló.Azt mondta sehogy! Csak hagy egyen az a gyerek,majd ha elindul,meg többet mozog lefoggya! Cserélj gyerekorvost,agyilag zokni!
2009. ápr. 28. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes! Ha itt mindenki egy véleményen van, miért van mindenki lepontozva?
2009. ápr. 28. 17:51
 8/9 A kérdező kommentje:
4 hetes a babám
2009. ápr. 28. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
61%

Az én gyerekem 6 hónaposan 10 kg volt, mert 2 óránként szopott 200-250 gr-ot. Hát elég mókásan nézett ki, de az orvos csak dicsérte, hogy milyen ügyes.

Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam az evéssel kapcsolatban. Mivel annyira szereti a tejet, mást nem nagyon hajlandó enni. Most 1 éves, és 10,86, tehát megállt a rohamos hízás. Enni csak 50-100 gr-ot hajlandó, és rettentően válogat, tehát hülyeség, amit a doki mondott.

2009. ápr. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!