Két éves kisfiam még mindig szopik. Nem tudom hogyan szokassam le, mert már nagyon ciki. Van ötletetek?
Olyan szinten van rámkattanva, hogy egy percre nem tudok leülni, mert bármit csinál azonnal abbahagyja, és rohan oda hozzám, és tépi rólam lefelé a ruhát, bárhol is vagyunk.
Éjszaka 2-3-szor felébred, és ordítja, hogy CICIT!!!
Tiszta gáz. A másik három gyerekemet is felüvölti, ha nem vagyok elég gyors. Akkor viszont ordít mind a négy.
Lányok szedjétek össze minden tudományotokat, és segítsetek, mert ez a gyerek kifog rajtam.:)))
Köszi a gyors válaszokat.
A nagymamás megoldást már az orvosunk is ajánlotta.
Anyukámról tudni kell, hogy mindennél jobban imádja az összes gyerekemet. De azt mondta, hogy nincs az az isten, hogy bevállalja, mert megőrül vele 3 napig, amiket művel, hogy cicihez jusson.
Igazad van, hamarabb is elkezdhettem volna...
Csak nekem az első három nem szopott, csak pár hónapig, és utána már nem kellett nekik. És olyan jó érzés volt, hogy Ő viszont szopik, hogy így maradtunk, aztán lassan átestünk a ló túlsó oldalára. Ebből is látszik, hogy a negyedik gyereknél is el lehet követni hibákat. Ha ezt lehet hibának nevezni.
szia
hát nem irigyellek,de mindenképp el kell kezdeni.először is meg kell keményitened magad-és elhatározni,h vége.sztem túl drasztikus egyszerre mindet,mert nem biztos,h megérti.én az éjjelit hagynám el először.lesz egy nagyon kemény heted,az tuti,de ha kitartó vagy,sikerül.sztem a másik 3 gyerkőcöt kellene a nagyihoz vinni altatni-és éjszaka egyszerűen nem adni neki.max vizet.sirni fog,meg orditani.de ha pár napig csinálod,egyre csökken majd az idő,amig sir.ő már nagyon nagy,h éjszaka egyen-és ahhoz is,h beszélj vele.magyarázd el,h már nagy-éjjel aludni kell...stb...ha szomjas,ihat vizet,odabújhat hozzád-de nincs cici.kitartás-utána jöhet a nappali.szép fokozatosan.ha van még időd olvasni,a suttogóban jó tippek vannak erre.azt hiszem a 2.ban
Sziasztok!
Köszönöm a jótanácsokat, muszáj lesz valamit kitalálni, mert ez így nem maradhat. Május végén pár napra kórházba kell mennem,akkor lehet, hogy megoldódik. Én alig várom, a férjem és az anyukám viszont előre retteg tőle:)))
Mert amúgy ha én nem vagyok mellette, végső elkeseredésében minden nőnemű lény számításba jön nála.:)
Már megkörnyékezte egy párszor anyukámat is...:) Persze sikertelenül.
Köszi az ötleteket!!!
Írhattok még!!! Mindent kipróbálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!