Cicin alvó babák Anyukái! Miért ébred fel a kicsim, milyelyt otthagynám?
Figyelt kérdés
Sehogyan sem alszik 3,5 hónapos babám nappal, csak üvölt a fáradtságtól. Már mindent kipróbáltam, úgyhogy most nem is altatásbeli tanácsot kérnék. Egyedül cicin alszik el, úgy, hogy melléfekszem, de 2 perc múlva már sír, és keresi a cicit. Este is másfél óráig 10 percenként ébred, mire végre elalszik. Nappal még rosszabb, és van egy 2,5 évesem is, nem tudok mellette feküdni. Miért ébred fel, mikor úgy elalszik, hogy kiesik a cici a szájából, és óvatosan osonok ki mellőle? Még 1 óra után is. :(2011. szept. 24. 12:07
1/4 A kérdező kommentje:
segítsetek, mert már nagyon szenvedünk a nagyobb gyerekkel az állandó nyűglődés, sírás miatt.
2011. szept. 24. 12:08
2/4 anonim válasza:
Mindig így szoptattad, hogy a melleden aludt el? Véleményem szerint mindenképp próbáld meg, hogy ez a kialakult "szokás" elmaradjon. Próbáld ülve szoptatni, és amikor jóllakot ne hagyd a melleden elaludni, hanem tedd a nyugalmat, biztonságot jelentő kiságyba. Bizonyára tiltakozni fog 3-4 napig, de ha következetes vagy, és nem veszed ki, hanem ott vagy mellette, és érzi a biztonságot, akkor hidd el a befektetésed meghozza gyümölcsét. Sok sikert, és kitartást kívánok!
3/4 anonim válasza:
én is csak azt tudom javasolni,mint az első:egyszerűen ne hagyd hogy a cicin aludjon el.ha mégis elaludt vedd a váladra,büfiztesd meg és rakd le.ha felébred,ne vedd ki csak nyugtasd meg az ágyába és gyere ki onnan.pár perc múlva megint bemész hozzá.ez eleinte elég sok ideig eltart-de ha jól lakott és álmos,akkor elöbb-utóbb el fog aludni.párnap alatt megfogja szokni,hogy egyedül aludjon el. én a lányomat 2hósan szoktattam rá erre,azóta sokkal könnyebb vele!! a lényeg a kitartás,és bármilyen fárasztónak is tűnik,ne add fel!
4/4 anonim válasza:
szoktasd rá a cumira,barátnőmnek ez hozta a megváltást! de ez is eltartott egy ideig mire elfogadta neki a baba.
most már éjjel is csak 1-2x dugja be a szájába neki ha keresi a baba, de 6-8 ébredéshez képest ez már sokkal jobb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!