Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A cici az enyém vagy a babáé?...

A cici az enyém vagy a babáé? Ugye lehet közös?

Figyelt kérdés
Kedves Anyukák! Feleségemmel tervezzük a babát, minden körülmény tökéletes most. Mint férfit, foglalkoztat a gondolat, hogy vajon milyen nemi életünk lesz, ha majd megszületett a csöppség. Nálatok milyen rendszerességgel vannak együttlétek? és mivel nagyon mellcentrikus vagyok, a cici ugye nem csak a babáé lesz? :)
2011. szept. 12. 08:59
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A mi szexuális életünk jobb mint valaha, én 5 hónapja szültem, bár igaz hogy császárral de kb. heti 3-4 alkalommal szeretkezünk. Nem csak a babáé a cici :-D Párom is imádja a mai napig. Persze még szoptatok, néha sajnos előfordul hogy a nagy izgalomtól pár csepp tej kicsöppen de ez őt nem zavarja egyáltalán. Remélem téged sem fog de készülj azért fel rá.
2011. szept. 19. 12:27
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Az első hetekben néha voltak lopott perceim, amikor pucér mellekkel járkáltam, hogy ne érjen hozzá semmi sem, még a póló sem! Akkorák lettek, mint a ház, tulajdonképpen volt két cicim és én valahol kullogtam csak utánuk. :)

Páromnak bejött a látvány, de ekkor csak ennyit kapott belőlem, mert ha hozzáért volna a melleimhez, valószínű sikítófrászt kapok. De elmúlt pár hét alatt.

Párom türelmes volt, és azért még ha nem is foghatta meg a melleimet az első hetekben, legalább megnevettem őt, amikor pucéran járkált két nagy mell a lakásban. :)

2011. szept. 19. 12:33
 33/41 anonim ***** válasza:
Hát mi úgy vagyunk vele, hogy a cicizést próbáljuk kihagyni, nem is a fájdalom miatt, mert már nem érzékenyek a melleim, de ugye elég kellemetlen, hogy közbe belövell a mellem! Szóval amennyire tudjuk ezt kerüljük.
2011. szept. 19. 13:17
 34/41 A kérdező kommentje:

"pucéran járkált két nagy mell a lakásban. :)"

Jól hangzik! ;) :D

2011. szept. 19. 13:57
 35/41 anonim ***** válasza:

14 hónapos a lányom és a szexuális életünk a romokban hever...sokat változott a testem,nem kilókban,hanem állagban :(((

Sajnos a két csodaszép ,kőkemény 85D-s csodámból,ami a testem büszkesége volt és a férjem mindene,nem maradt más a 7 hónapnyi szoptatás után csak két hatalmas 85E-s lógó bőrzacskó:((( .És ez mindkettőnket zavar.

2011. szept. 19. 14:37
 36/41 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Bár nekem nem mond sokat ez a 85E meg D vagy B vagy mi. És ha felvarrattatnád? Nem kell bele se szilikon, se semmi, csak a megereszkedett bőrt kéne feljebb varrni. Vagy még mindig szoptatsz?
2011. szept. 19. 15:41
 37/41 anonim ***** válasza:
84%

7 hónapja nem szoptatok már,a műtét drága is lenne...meg nagyon sok ronda heges mellett láttam már,ami fel lett varrva.Félek ,hogy a hegek miatt még rondább lenne,mint most!

egyébként a 85D kimeríti az "azta mindenit".... fogalmát

a 85E meg a "hü b@szd meg"...fogalmát

csakhogy képben legyél :DDD

2011. szept. 19. 20:50
 38/41 anonim ***** válasza:
67%
Kedves barátom! A cicit meglehet osztani a baba és közted,engem nem zavart az a gondolat,hogy a baba elöl elveszem a papát,én nagyon szerettem a tej ízét,arra figyeltem,hogy maradjon neki is :) . Ami az együtt léteket illeti azt a páromra bíztam,hiszen a szoptatás ideje alatt nem olyan intenzív az együttlét,hiszen a szervezete a kismamának másképp működik. Kitartást
2011. szept. 19. 23:45
 39/41 A kérdező kommentje:
Jól van, látom, azért lehet normális házastársi életünk majd akkor is. (Mondjuk, remélem, nem ikreink fognak születni, mert akkor 3 emberre 2 cici az nem nyerő :] )
2011. szept. 20. 11:12
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

öö....csak nekem tűnik a kedves kérdező kicsit perverznek.....nekem furcsa lenne a tudat, ha a férjem itt élvezkedne más nők melleiről szóló kérdéseket tenne fel. Sajnálom akik bedőltek, de nekem nem az jutott eszembe már az első kommentjéből sem hogy jaj de édi férj, hanem az, hogy kicsit ciciperverz, aki itt éli ki magát.....a nők meg lelkesen leírják a melleikkel kapcsolatos összes intim részletet.

Ha tévedtem, bocs, de szerintem nem...

2012. ápr. 24. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!