Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A cici az enyém vagy a babáé?...

A cici az enyém vagy a babáé? Ugye lehet közös?

Figyelt kérdés
Kedves Anyukák! Feleségemmel tervezzük a babát, minden körülmény tökéletes most. Mint férfit, foglalkoztat a gondolat, hogy vajon milyen nemi életünk lesz, ha majd megszületett a csöppség. Nálatok milyen rendszerességgel vannak együttlétek? és mivel nagyon mellcentrikus vagyok, a cici ugye nem csak a babáé lesz? :)
2011. szept. 12. 08:59
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
98%

azért arra készülj fel, hogy nagyon nagy változást okoznak a hormonok. nekem konkrétan rossz érzés volt a szoptatási időszakban amikor a férjem ért a mellemhez. azt éreztem, hogy mindenkinek a mellem kell, csak magamnak nem tarthatom meg. elég hülyén szól így leírva, de valami ilyesmi volt.

de elmúlik ez az időszak is, és azátn minden megy tovább még nagyobb szeretetben.

2011. szept. 12. 09:06
 2/41 anonim ***** válasza:
97%
Ez majd eldől, h a feleséged hogy érez, amikor oda juttok. Vannak nők, akik szoptatás idején nem szeretik, ha a cicijüket a babán kívül más is nyomkorássza. De az is lehet, h neked nincs gusztusod anyatejet inni.
2011. szept. 12. 09:06
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig, a szülés után pár hétben a cici csak a babámé volt, mert iszonyatosan fájt a szoptatástól, érzékeny volt és állandóan tejcsis...

Ne rémisszen meg a gondolat, de ha egy ideig nélkülöznöd kell, akkor ne gondold, hogy párod direkt ki akar veled szúrni! Egy kis türelem és megértés kell részedről.

Utána nagyjából visszaállt a rend, már nem csak a babámé volt a cici, de szoptatás alatt bevallom furcsa volt néha, hogy egyszer a kislányom, egyszer a férjem akar rajta csüngni.

Nekem is vissza kellett rendeződnöm szülés után. Párom mondjuk normálisan kezelte ezt, és megértette, hogy néha sok nekem, ha állandóan "macerálják" a cicit. :)

A babáért áldozatokat kell hoznotok közösen. Egyes nők hamar rendbe jönnek szülés után, és a szoptatás sem zavarja őket. Viszont egyesekkel még egy ideig játszanak a hormonok, úgyhogy akkor a férfinak is türelmesebbnek kell lennie.

Bárhogy is alakul, szép babavárást nektek, kitartást és türelmet a feleségeddel és babáddal szemben is!

2011. szept. 12. 09:07
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mellemmel sose volt problémám, minimálisan érzékenyebb, de ez a szexuális életünket sose zavarta. Szóval ez egyénfüggő. Viszont. Hüvelyi szülés után valaki gyorsan rendbe jön, de nekem speciel 6 hónap alatt se sikerült teljesen. Bár most már azért legalább van nemi életünk, de nem hittem volna, hogy még hónapokkal a szülés után is ennyire fájdalmas lesz.
2011. szept. 12. 09:26
 5/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

(Semmiképp nem szeretnék fájdalmat okozni a feleségemnek.)

2011. szept. 12. 09:44
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyénfüggő. Velem szerencséje volt a férjemnek,vagyis lett volna ha érdekletem volna annyira. Terhesség alatt és után is meg voltam őrülve a szexért.A szoptatás kezdetekor sebes volt a mellbimbóm,arra nagyon vigyázz,az nagyon érzékeny tud lenni,de azt ugyis tudni látni fogod ha sebes neki. Ha begyullad a mell,akkor nagyon érzékeny fájdalmas tud lenni,de viszont akkor nagyon sokat tudsz segiteni neki azzal hogy ha szétmaszirozod neki a csomokat.Persze enek külön techinkája van. Neked kellemes érzés mert egy bazi nagy mellett nyomkodhatsz ő meg még él hálás lesz ha nem gyullad be a melle,és nem fog 3 napig 40 fokos lázban pokoli fájdalmak kozt feküdni:-) Az első hetek után szerintem már nem olyan fájdalmas a nőnek a szoptatás-a mell érintése ugyhogy nem tul tolakodoan de akkor már szerintem simán tudsz akciozni:-) persze ha nemki nem kellemetlen.
2011. szept. 12. 10:26
 7/41 A kérdező kommentje:

A mellbimbó érzékenységével tisztában vagyok, mert minden havija előtt 2-3 napig szinte tilos megérintenem őket, mert rögtön felszisszen.

Csodállak benneteket. :)

Úgy érzem, ha hazaérek, elmondom Neki is, hogy felmerült bennem ez az egész cici-téma.

2011. szept. 12. 10:43
 8/41 anonim ***** válasza:
96%

Tök jó h vannak még ilyen férjek!!!Remélem a feleséged tudja milyen szerencsés!

Bocs az offért.

Mielőbbi babázást kívánok!

2011. szept. 12. 12:00
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

mindenképp jó, hogy beszéltek róle már előre is, meg később is.

sok boldog babázós évet kívánok!

2011. szept. 12. 12:31
 10/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jókívánságokat!

Még egy kérdés: az anyatej rossz ízű? Nem szeretném befalni a baba elől :), de kétlem, hogy egy-két csepp eltántoríthatna a leggyönyörűbb domborulatoktól...

2011. szept. 12. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!