Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Más is ilyen hamar vágyik...

Más is ilyen hamar vágyik második babára? Mikor jött össze a második baba?

Figyelt kérdés
Mennyi idő próbálkozás után? Leírnátok azt is, hogy a szoptatással olyankor hogy álltatok?
2011. szept. 3. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

15 hónapos a fiam és 9 hetes terhes vagyok. Közben szoptatok, napi 5-6-rengetegszer cicizik, főleg most hogy jönnek a rágófogai. Egy éves volt amikor megjött a vérzésem, de aztán a következő ki is maradt, úgyhogy igazából még be sem indult a ciklusom rendesen, de rá 2 hétre összejött a kistesó.

Én azért akartam kis korkülönbséget, hogy egy füst alatt meglegyenek, és "nyugtom legyen", azaz minél rövidebb idő alatt letudjuk ezt a 100%-os elfoglaltságot igénylő időszakot. Ha lesz harmadik, őt is viszonylag hamar szeretnénk összehozni.

2011. szept. 4. 10:01
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg,akkor is lehet peteérésed.
2011. szept. 4. 10:41
 13/23 anonim ***** válasza:

Én épp ezért nem akartam hamar,mert nem akarom hamar letudni a babázást/terhességet,ha ugy alakul...

szeretném kiélvezni ujra az egészet,amit egy örökmozgó 2 éves mellett nem lehetett volna..

2011. szept. 4. 20:07
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

Egyértelműan NEM vágytam.

a nygot 21 hónapig szoptattam, utána bölcsibe ment, én dolgozni.

89 év lett a külöbség.

most kicsi 2,5, most sem vágyok még egy gyrekere.

2011. szept. 5. 13:33
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2 évet akartam köztük, hát 2 év 5 hónap lesz!

20 hós volt a lányom mikor nekikezdhettünk a próbálkozásnak és sikerült is!Most kb 5 hetes babás vagyok!Sajnos anyagiak kellett mégis eddig várnunk!De végre sikerült!

Ja még szoptatok, de 9 hós korától mensizek!Mikor eldöntöttük, hogy jöhet a tesó be is jelentkeztem a dokimhoz pont akkora mikorra számoltam a pét, hogy nézze meg van-e!És volt, és azt mondta mindent bele, és szoptassak nyugodtan!A lányom észre vett valamit az egészből, merrt hamarabb közölte, hogy babai bent, mint ahogy tesztet csináltam volna!De kéri a cicit, én mag természetesen adom!

a terhesség 16-20. hetétől viszont a pocaklakónak való anyatej (előtej) termelődik, és ezt már nem mindegyik baba tűri, és kéri!Szóval erre majd készülj fel!

De ha nagyobb a babád mire sikrül akkor megértedheted vele, hogy ha majd megszületik a tesó akkor újra kaphat ő is cicit!Én már most mondogatom neki!

Sok sikert, hogy úgy alakuljanak a dolgok ahogy terveziket! :)

2011. szept. 5. 13:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Mivel az első babánk korababa lett, azt éreztem, hogy most vagy soha. Ha sokat várunk, inamba száll a bátorságom, pedig nem szerettem volna, hogy egyke legyen. Ő most 11 hónapos, én pedig 5 hetes terhes. :) Mindkét babánk első próbálkozásra fogant. :) Sajnos már egy ideje nem szoptatok, úgyhogy ez sem volt akadály.
2011. szept. 19. 20:16
 17/23 anonim ***** válasza:
22 hónap van köztük. A nagy novemberben lesz 3, a kicsi most töltötte az 1 évet. Ès már vágyok a 3.- ra.De ha lesz most úgy szeretném hogy 2,5 év legyen köztük.
2011. szept. 19. 20:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Másfél évet szerettem volna köztük, mindkét baba rögtön megfogant, a nagyfiam 16 hónapos, és két hónap múlva jön a kicsilányunk:) A fiamat 11 hós kora óta nem szoptatom, nem a terhesség miatt, magam miatt, hogy kicsit pihenni tudjak a következő előtt.
2011. szept. 19. 20:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem nincs egész 14 hónap a fiaim között,a kicsi 8 hós a nagy 22 hós,de már nagyon szeretnék megint terhes lenni!!!!Csak az a baj hogy a férjem nem meri vállalni,úgy értem anyagi szempontból.
2011. szept. 19. 21:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék kistesót egyáltalán.
2011. szept. 19. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!