Más is ilyen hamar vágyik második babára? Mikor jött össze a második baba?
15 hónapos a fiam és 9 hetes terhes vagyok. Közben szoptatok, napi 5-6-rengetegszer cicizik, főleg most hogy jönnek a rágófogai. Egy éves volt amikor megjött a vérzésem, de aztán a következő ki is maradt, úgyhogy igazából még be sem indult a ciklusom rendesen, de rá 2 hétre összejött a kistesó.
Én azért akartam kis korkülönbséget, hogy egy füst alatt meglegyenek, és "nyugtom legyen", azaz minél rövidebb idő alatt letudjuk ezt a 100%-os elfoglaltságot igénylő időszakot. Ha lesz harmadik, őt is viszonylag hamar szeretnénk összehozni.
Én épp ezért nem akartam hamar,mert nem akarom hamar letudni a babázást/terhességet,ha ugy alakul...
szeretném kiélvezni ujra az egészet,amit egy örökmozgó 2 éves mellett nem lehetett volna..
Egyértelműan NEM vágytam.
a nygot 21 hónapig szoptattam, utána bölcsibe ment, én dolgozni.
89 év lett a külöbség.
most kicsi 2,5, most sem vágyok még egy gyrekere.
Szia!
Én 2 évet akartam köztük, hát 2 év 5 hónap lesz!
20 hós volt a lányom mikor nekikezdhettünk a próbálkozásnak és sikerült is!Most kb 5 hetes babás vagyok!Sajnos anyagiak kellett mégis eddig várnunk!De végre sikerült!
Ja még szoptatok, de 9 hós korától mensizek!Mikor eldöntöttük, hogy jöhet a tesó be is jelentkeztem a dokimhoz pont akkora mikorra számoltam a pét, hogy nézze meg van-e!És volt, és azt mondta mindent bele, és szoptassak nyugodtan!A lányom észre vett valamit az egészből, merrt hamarabb közölte, hogy babai bent, mint ahogy tesztet csináltam volna!De kéri a cicit, én mag természetesen adom!
a terhesség 16-20. hetétől viszont a pocaklakónak való anyatej (előtej) termelődik, és ezt már nem mindegyik baba tűri, és kéri!Szóval erre majd készülj fel!
De ha nagyobb a babád mire sikrül akkor megértedheted vele, hogy ha majd megszületik a tesó akkor újra kaphat ő is cicit!Én már most mondogatom neki!
Sok sikert, hogy úgy alakuljanak a dolgok ahogy terveziket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!