Éjszakánként arra ébredek, hogy iszonyúan fáj a gerincem, és az egész hátam, mitől?
Figyelt kérdés
Két hónapja szültem, és arra gondoltam, hogy a tejjel megtelt cicik okozhatják a fájdalmat. Olyankor felkelek, fejek, visszafekszem, majd egy idő után megint nagyon elkezd fájni, annyira, hogy nem bírok szinte megforulni sem. Ha felkelek, jobb lesz. Mitől lehet ez?2009. ápr. 15. 11:47
1/8 anonim válasza:
Én 5 hónapja szültem, sajna már nem szoptatok, de úgy 2hete ugyanezek a tünetek jelentkeznek minden éjszaka. Voltam masszőrnél, tettem magam alá egy vékony szivacsot, de semmi javulás, és iszonyú fáradt vagyok emiatt. Jó lenne, ha kapnánk javaslatot:-(
2/8 anonim válasza:
Én melltartóban alszom, mert nem szeretném, hogy reggelre mindent összekenjek. Sajnos én is a fenti tünetekkel küzdök, de nálam egyértelműen a melltartó a bűnös (előfordult, hogy kikapcsolódott, na aznap éjjel nagyon jól aludtam).
3/8 A kérdező kommentje:
Én is melltartóban alszom, lehet, hogy azért van? De nélküle nem tudnék, mert elárasztanám az ágyat tejjel. Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam, hogy másnak is van ilyen problémája, remélem hamar megszűnik, mert nagyon kellemetlen, és nem elég a szopik és a fejés miatti kelés, még emiatt sem tudunk aludni.... :-(((((
2009. ápr. 15. 17:44
4/8 anonim válasza:
én melltartó nélkül alszom és már hetek óta nem aludtam egy igazán jót pedig a kicsi is mindig átalusza az éjszakákat. Kegyetlen gerinc fájdalmaim vannak, én arra gondoltam hogy talán az eda mellék hatása lehet. ti kaptatok?
5/8 anonim válasza:
Sziasztok!Én császáros voltam, ezért én is már arra gondoltam hogy a gerincérzéstelenítő miatt vannak ilyen fájdalmaim. Sírni tudnék minden hajnalban.Jobbulást nektek is...
6/8 A kérdező kommentje:
EDÁ-val szültem, lehet, hogy ezért fáj? Nem tudom, de ma éjjel is ez volt. Borzalmas. Nem tudom mikor fog megszűnni, de remélem hamar, mert hiába alussza át az én kicsi lányom is az éjszakát, nem bírok a hátfájástól aludni.
2009. ápr. 16. 10:29
7/8 anonim válasza:
Sziasztok!
A "melltartós" vagyok, szintén császáros és edás. Nekem mintha tényleg segített volna a melltartó nélküli alvás. Bár lehet, hogy nektek van igazatok. Az utóbbi 2 hétben mintha már nem is fájna a hátam. (22-én lesz 4 hónapos a manóm) Lehet, hogy egyszerűen elmúlt a mellékhatás?
8/8 A kérdező kommentje:
De jó neked! Én most sem alszom. :-((
2009. ápr. 19. 03:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!