Nem elég a tejem, vagy tudok még valamit tenni?
Én pont ugyanígy vagyok vele. Hiába iszok eleget, teázom, szedem a bogyókat, nyugodt vagyok...mégsincs napközben elég tej! Nagyon várjuk a megfelelő válaszokat!
És én sem 3óránként teszem mellre Babát, hanem igény szerint!
Kérdező, nálad ott hibádzik a dolog, hogy nem egyik szopiról a másikra termelődik a tej, ergó, nem is várható az el, hogy egyik alkalomról a másikra legyen több!
Azt kellene próbálnod, amiről eddig azt hitted, nem működik: gyakori szoptatás, de nem 1 napig, hanem legalább 3-4-ig. Akkor is, ha már az első este totál plötyi a melled. Csakis ettől lesz ugyanis több, de ehhez ennyi idő kell. (Én 40 hónapig szoptattam és még x év után is 3 nap kellett, mire megnőtt a mennyiség. Ennyi a sztenderd idő.)
Sok dolog van még, amit tudnod/tudnotok kellene, úgy látom, de nem írnám le sokadszorra. Akit érdekel, írjon privit és küldök egy részletes összefoglalót a témához, amiben megvannak az összefüggések és a tanácsok is. 28 oldalt nem tudok rövidítve beírni ide. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!