Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másfél hónapos a babám, és...

Másfél hónapos a babám, és megy el a tejem. Mit lehet tenni ami nem macerás?

Figyelt kérdés
Van egy 22 hónapos örökmozgó testvér, ezért túl sok macerát nem tudok bevállalni. Szedtem a more milk-et, most szedem a ricinus akármi homeo bogyót de egyre kevesebb napról napra a tejcsi. Nem értem mért. Volt már hogy más is így járt?
2011. júl. 9. 13:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg pár napig minnél többször mellre tenni. És nagyon sok folyadékot inni! Nekem utána mindíg jól beindult! Üdv egy 4 hós és 4 éves mamija
2011. júl. 9. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Etesd sűrűn és ha nem etetsz fejj. Igyál tejserkentő teát, az beválik. Ne cumisüvegezz, mert cumizavaros lehet.
2011. júl. 9. 13:30
 3/11 judavi ***** válasza:
100%
alkohol mentes sör, őszilé, és sok-sok cicizés. hajrá!
2011. júl. 9. 13:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Miből gondolod hogy kevés?

Nem inkább arról van szó hogy többször szeretni szopizni és jobban kiszívja.

A legjobb szaporítás a gyakori szoptatás.

2011. júl. 9. 14:18
 5/11 A kérdező kommentje:
onnan gondolom hogy kevés, hogy érzem a melleimen hogy szinte semmi nincs benne (tök laposak), illetve a baba kiköpi egyből amint mellre teszem. ezért sem tudom gyakran mellre tenni mert egyből kiköpi. Nem értem: másnak szopizza a baba az üres mellét????
2011. júl. 9. 14:28
 6/11 A kérdező kommentje:
ja és utána sír is, hogy nem jön semmi és éhes. Nem értem hogy ezt más hogyan csinálja? ENgem lelkileg megvisel hogy sír a baba mert éhes. És utána, ha nem adnék neki tápszert, hogyan nyugtatnám meg???? Ráadásul mint mondtam, van egy tesója is, akit ugyancsak teljesen kiborít ha sírni látja a picit. SZóval ez nálam valahogy így nem megy.
2011. júl. 9. 14:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor tedd mellre amikor még nem nagyon éhes.

Nem lett cumizavaros?Akkor nem tud mit kezdeni a cicivel,mert már nem tudja hogyan kell hatékonyan szopizni.

2011. júl. 9. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
elsö válaszoló vagyok, szerintem azért köpködi ki mert rájött a cumisüvegből jobban jön. Szerintem... Mert biztos jön neki a ciciböl is csak nem úgy. De ne okold magad ha nem fog már cicizni nem ér annyit hogy mindhárman ki legyetek idegileg. A lényeg hogy kiegyensulyozott legyen ës te is. Persze a legjobb az anyatej de nem mindenáron
2011. júl. 10. 09:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek, dettó! És szintén még csak másfél hónapos szegénykém.

Az üres cicit nem csipázzák a babák. Én tudom, hogy üres, mert mérem is, fejek is.

És ne a cumizavartól van, mert reggel, amikor még jól meg van telve a mellem, akkor imád szopizni! Ha tehetné, mindig szopizna, jobban, mint szereti, mint a tápit, de az üres cici nem jön be neki, csak rángatja ide-oda.

Sajnos nekem semmilyen szaporító csoda nem válik be, pedig erre megy rá a napom (nekem nincs nagyobb), úgyhogy ráérek küzdeni, de komolyan mondom, nem vagyok normális, fontosabb dolgok is vannak, mint küzdeni a semmiért... nem tudom, megéri-e. Igazából már el kéne fogadnom, hogy ez van, és hozni egy döntést, hogy ennyi volt, élni, mert ebbe bele lehet zakkanni... de még nincs szívem feladni.

2011. júl. 11. 13:34
 10/11 xStefix ***** válasza:
49%

Nem macerást sajnos nem tudok neked ajánlani, mert minden, amit írnék, idő- és energiaigényes.

Egyébként esélyes, hogy mindkettőtoknél 6 hetes ugrás van, amikor normális, ha hirtelen nem elég a tej. De erre nem lehet olyan megoldást kínálni, mint mondjuk egy bogyó, amit bedobsz és rögtön több tejed lesz...

Sok tippem van, ha érdekel, szívesen leírom vagy elküldöm mailben, de leginkább akkor lesz hasznos, ha hajlandóak vagytok elég energiát belefektetni és fontosnak tartjátok a szopit annyira, hogy ezt beválalljátok. Mindez nem kritika, ne értsétek félre, de úgy tapasztalom, hogy akkor van igazán értelme belevágni, ha komolyan akarjátok, nemcsak úgy ímmel-ámmal. És azért, mert utóbbi esetben valószínűleg az eredménye is el fog maradni sajnos... Szóval ti érzitek. Segítek, ha gondoljátok.

2011. júl. 11. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!