Másfél hónapos a babám, és megy el a tejem. Mit lehet tenni ami nem macerás?
Miből gondolod hogy kevés?
Nem inkább arról van szó hogy többször szeretni szopizni és jobban kiszívja.
A legjobb szaporítás a gyakori szoptatás.
Akkor tedd mellre amikor még nem nagyon éhes.
Nem lett cumizavaros?Akkor nem tud mit kezdeni a cicivel,mert már nem tudja hogyan kell hatékonyan szopizni.
Teljesen megértelek, dettó! És szintén még csak másfél hónapos szegénykém.
Az üres cicit nem csipázzák a babák. Én tudom, hogy üres, mert mérem is, fejek is.
És ne a cumizavartól van, mert reggel, amikor még jól meg van telve a mellem, akkor imád szopizni! Ha tehetné, mindig szopizna, jobban, mint szereti, mint a tápit, de az üres cici nem jön be neki, csak rángatja ide-oda.
Sajnos nekem semmilyen szaporító csoda nem válik be, pedig erre megy rá a napom (nekem nincs nagyobb), úgyhogy ráérek küzdeni, de komolyan mondom, nem vagyok normális, fontosabb dolgok is vannak, mint küzdeni a semmiért... nem tudom, megéri-e. Igazából már el kéne fogadnom, hogy ez van, és hozni egy döntést, hogy ennyi volt, élni, mert ebbe bele lehet zakkanni... de még nincs szívem feladni.
Nem macerást sajnos nem tudok neked ajánlani, mert minden, amit írnék, idő- és energiaigényes.
Egyébként esélyes, hogy mindkettőtoknél 6 hetes ugrás van, amikor normális, ha hirtelen nem elég a tej. De erre nem lehet olyan megoldást kínálni, mint mondjuk egy bogyó, amit bedobsz és rögtön több tejed lesz...
Sok tippem van, ha érdekel, szívesen leírom vagy elküldöm mailben, de leginkább akkor lesz hasznos, ha hajlandóak vagytok elég energiát belefektetni és fontosnak tartjátok a szopit annyira, hogy ezt beválalljátok. Mindez nem kritika, ne értsétek félre, de úgy tapasztalom, hogy akkor van igazán értelme belevágni, ha komolyan akarjátok, nemcsak úgy ímmel-ámmal. És azért, mert utóbbi esetben valószínűleg az eredménye is el fog maradni sajnos... Szóval ti érzitek. Segítek, ha gondoljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!