Másfél hónapos a babám, és megy el a tejem. Mit lehet tenni ami nem macerás?
Figyelt kérdés
Van egy 22 hónapos örökmozgó testvér, ezért túl sok macerát nem tudok bevállalni. Szedtem a more milk-et, most szedem a ricinus akármi homeo bogyót de egyre kevesebb napról napra a tejcsi. Nem értem mért. Volt már hogy más is így járt?2011. júl. 9. 13:06
11/11 anonim válasza:
Nekem 2 hónapos és 20 hónapos. Mi is küzdünk. Ha pihenek, több van. Ha sokat iszok, több van. Ha este dinnyét eszek, akkor van elég. Iszok gyümölcsös söröket vagy alkoholmenteset, az is segít. Szopisteából mECSEK vált be. Mégsem elég.
Szerintem a pihenés hiánya okozza nálunk ezt. És hiába teszem sűrűn mellre, csak rosszabb minden, mert nem telítődik annyi idő alatt újra, is csak ideig-óráig elég, ami benne van. Nem hagyom, hogy az egész nap a cicizésről szóljon, van egy másik fiam is, aki igényel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!