S. O. S! Mit csináljak a tejem érdekében?
Szia!
Én szintén császáros vagyok, egy hete:-)! Szerencsére elég sok a tejem két óránként kell fejnem a baba pedig három óránként szopizik. Hozzáteszem vékony testalkatú vagyok és sajnos fogyok is rendesen.Én is félek hogy nem tudok sokáig szoptatni.
Szerintem próbálj sok folyadékot inni 2-3 litert, akár szoptatós teát, vagy homeopátiás szert /ezt sokan dicsérik/ és próbáld meg rendszeresen 2-3 óránként picit fejni a cicid, hátha ezzel be tudod újra indítani a tejet, négy hónap még nem olyan sok idő talán, a szervezeted még emlékszik ott dolgokra hogy tejcit kéne termelni!
Nagyon sok sikert, és sok örömet a babucihoz!!!!!
Üdv, BB.
fili)
Ha még hajlandó a babád szopizni, próbáld őt cicire tenni többször egy nap és mindig evések előtt. Olyankor követik el az anyukák a hibát mikor létre hoznak egy diagnózist, hogy nem elég a tej, és elkezdik adni a tápot.
A gyakori fejés, szoptatás általában néhány napon belül beállítja a kereslet kínálat szükségletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!