Azt mondta a védőnőm ne igyak narancs levet, csak alma levet. De azt nem mondta miért ne és miért csak almát. Miért?
Kifejezetten tiltott a narancslétől. De ma reggel muszáj voltam meginni egy pohár Hohes C reggeli italt, amibe ugye van narancs is. Baj?
És a kávé? Reggel egy nagyon gyenge kávét, ami 2 dl tej és egy pici kávé, muszáj meginnom, mert a bélműködést ez indítja be. A dokim kifejezetten kérte, hogy olyat egyek, igyak ami meghajt és engem csak a kávé, pontosabban a tejes kávé hajt meg.
Hát ez hülyeség, miért ne ihatnál narancslevet? Én másfél éve szoptatok, és iszom, úgy vettem észre, a tej is több lesz tőle.
Kávét is ihatsz, semmi bajotok nem lesz tőle.
Nem tudom, ilyet még nem hallottam. A húgom kb. csak Hohes C-t iszik, abból is csak a narancsot. Meg teákat.
Egy tippem van: lehet, hogy a narancsban több a cukor, de lehet, hogy ez hülyeség, passz.
És kávét is iszik, persze keveset, másképp nem bírja az egész napos strapát.
Mondjuk a bélműködésre a kávé csak tüneti kezelés, jobban járnál, ha inkább több rostos dolgot ennél, de nemcsak reggel, hanem egész nap, és akkor másnap jobban "működnél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!