"Fogyókúrázik"a babám. Sok egy napra 2 szem alma és egy egész narancs?
ha emellett normálisan eszik mást is, akkor nem sok
az én 13 hónapos babám egy körtét eszik meg egy nap, vagy egy barackot. ennyi
lefaragni?!
de miért, mennyiket eszik?
(első vagyok)
Szerintem ezzel nincs gond, az én kislányom is képes megenni ennyit, tegnap volt 1 éves, igaz, 9 kg csak, rengeteget mozog, állandóan megy.
Minden gyereknek más az étvágya, más a genetikája. Ha mondjuk nem banánt adsz neki főétkezések közt, hanem almát, az valóban segíthet. Arra kell csak figyelni, hogy ne egyen túl sok édeset, mert nem hízlalni kell a gyerekeket, hanem etetni és akkor nem lesz túl nagy a súlya.
De mondom, nem baj az sem, ha sokat eszik, az én gyerekeim a mai napig annyit esznek, mint mi, és mondom, a kicsi 1 éves.
Ne hogy már fogyókúráztasd szegényt.
Fiam 4,4 kilóval születet, 1 évesen volt 12,2 kiló és 82 cm.(megnéztem a babkönyvét)
Januárban lesz 10 éves, pont ma mértem 45 kiló , nayakmig ér (én 170 cm vagyok) és 39-es téli cipőt vettem neki.
előző
Mindig jó evő volt, nem kövér, jár úszni és kb annyit eszik mint én. Mellesleg 21 hónapig szopott.
A mi orvosunk mindig mondta, hogy milyen strmm gyerek, de ilyet, hogy fogyózzon soha!
A te orvosod idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!