Szopási sztrájk lehet? Mit lehet tenni ellene?
nálam is így volt, havonta eljátssza ezt velem, és nekem kerek egy hétig tart (hormonális változás, menszesz készülődik és megváltozik a tej íze)
Az elsőnél extra módon elkeseredtem, már majdnem feladtam. A Második esetnél már fel voltam készülve, etettem, éjjel álmában.
Most ismét eszik, most meg nekem kevesebb a tejem.
Nálad nincs útban a havi?
ja, és mivel kap tápszer, bébiétel, cicit, lehet kezdi magát elválasztani, elég neki az első kettő.
Reméljük nem így van.
(amikor adsz neki bébiételt és tápszert, fejjél, és akkor azt plusz egy szopizásnak veszi majd a cicid és többet fog termelni, így a tápszer a későbbiekben elhagyhatod)
több, mint egy hónapja nem cicil a babád? Tehát nem akar már ciciből enni? Egyáltalán nem eszik, vagy csak erőltetéssel? (ez sem jó)
Tudod, szerintem egy hónap már nagyon sok, szerintem ő már nem akar cicilni, elválasztotta magát.
De ez sem baj, fejjél, és akkor tudod a tápszer keverni a tejjel és akkor megkap minden szükséges vitamint a tápszerrel és a tejjel is egyaránt.
:)
tápszer cumisüvegből adod neki? Most látom, hogy 6 hónapos és akkor ezek szerint 5 hónaposan kezdődött ez.
Akkor cumizavar. (ilyen korán ritkán választják el magukat a babák)
Viszont vagy cumisüveg vagy cici, a kettő együtt nem megy bizonyos babáknál. Lehet nálatok sem. Vissza szeretnéd szoktatni cicire? Akkor a tápszert is kiskanállal add, és továbbra is ciciztesd
Nincs veszem minden :)
Bocs, hogy offolok, mi is 5 hónaposan adtuk neki a tápszert, s kezdtük a hozzátáplálást, mert nem fejlődött, leállt a súlygyarapodása :(
Az én fiam 2 hónaposan, mivel néha cumisüvegből adtuk az anyatejet, cumizavaros lett. Ráadásul a legsúlyosabb, hogy el is fordult, eltolta magától a cicit, s ha közelítettem, ordított. 2 hét után vissza álltunk. Amúgy napközben volt gond, hajnalban s kora reggel késő este szépen evett.
Kérdeztem a védőnőt, mivel volt cumizavaros, tudott is róla, a tápszert kanállal vagy pohárból adjam, mert ugye az anyatejnél azt tanácsolta.
Annyit mondott, hogy már nem lehet cumizavaros, mert már elég nagy baba.
S a tápszert nem lehet úgy adni, csak cumisüvegből, s ne féljek a cumizavartól.
Az enyém is 1 hete keveset szopizik, elfordul, minden más érdekli csak a szopi nem, próbál felülni evés közbe, vagy mosolyog, beszél neki, harapja, de nem eszik rendesen.
Csak hajnalban. Mint cumizavarnál annyi különbséggel, hogy nem tolja el magától. Sírni néha sír, s feszíti magát.
Én sem értem, hogy akkor én nem tudom jól vagy a védőnő
adott rossz tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!