Szkeptikus vagyok a tápszerrel - anyatejes a babám (még). Más is van ezzel így?
5 hónapos múlt a kisfiam, eddig csak anyatejes, egy hete kezdtük el a gyümölcsöket, mivel valamennyire lecsökkent a tejem mennyisége, de ezeket is már nagyon szereti.
Reggeli kaja szopi, tízórai félig gyümi félig szopi, ebéd szopi de nyűglődősen, uzsonna csak gyümi, vacsora szopi + lefagyasztottból valamennyi ha nem éppen nem elég ciciből.
Kezd fogyni a lefagyasztott tej (pedig főzelékeknek akartam tartalékolni) és nagyon nem bír ráállni az agyam, hogy tápszerrel egészítsem ki - de nem tudom megindokolni, miért. Másnak is voltak ilyen fenntartásai? Hogy fogadta az anyatejes babó? Minden tapasztalat érdekel, mert tiszta lelkibeteg vagyok, hogy esetleg át kell álljunk arra kiegészítőleg.
Az előző vagyok!
A nagyfiam 4,5 éve már az elejétől kapott tápszert is,pont ezért szeretnék most ELSŐ SORBAN MAGAMNAK bizonyítani!
Bocsi elírtam,
a 16:38-as és a 16.42-es vagyok én :)
Magának akar bizonyítani. És itt ki is bukik a dolog, hogy nem a babáról szól az egész, hanem a mamáról. Mivel magának akar bizonyítani.
Kérdezőnek: Van fogalmad arról, milyen érzés az, amikor nincs teje valakinek, aki nagyon szeretne szoptatni? Aki mindent megtesz azért, hogy legyen teje? Aki azt álmodja éjjelente, hogy nagyon sok teje van és szopiztatja a babáját, pedig ez csak álom mert a valóságban nem tudja? És emiatt sírva ébred, mert azt sem tudja, milyen csodálatos a szoptatás, mert nem tudta sohasem megtenni? Aki azt sem tudja, milyen érzés az, amikor a babája szopi közben a kicsi kezével fogja a mellet úgy eszik édesen? Akinek nap mint nap "van tejed?" jellegű kérdésekkel kell találkoznia, miközben nincs!! És elviselni a sajnálkozó tekinteteket!!! Van fogalmad, ez milyen érzés??? És akkor jössz azzal, hogy 5 hós múlt, kellene neki pótlás, de undorodsz a tápszertől??? Gondolkozz már egy kicsit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!