Beindulna jobban a tejem,?
Figyelt kérdés
kézi mellszívó plusz bogyi lenne 8 ezer beindulna jobban a tejem?2011. aug. 2. 19:03
1/4 anonim válasza:
szerintem tökéletesen megfelel a gyógyszertári kézi mellszívó, pár száz forint. A homeós bogyó nekem jó volt, beindult tőle. Plusz sok melegvizes tuhany a mellre, és pucérkodás a gyerekkel
2/4 anonim válasza:
Gyakori mellre tétel a legjobb "beindító". És nem kerül semmibe. :o)
3/4 anonim válasza:
(fili)
Kézzel is fejhetsz és még jobban stimulálod is a melled a tejtermelésre a simítással az érintéssel és ez ingyen van.
Minden folyadék jó ásvány vizek, levesek,alkohol mentes sör. És amit első írt a meleg zuhany. Szoptatás után fejés. Ez mind segít. És ne idegeskedj, hogy van-e elég tejed mert van.:))
4/4 anonim válasza:
Nekem volt elektromos és kézi is.Csak nagyon nehezen tudtam fejni velük.
Viszont sokáig tudtam szoptatni.
Inkább tedd gyakrabban mellre a babát(ha szoptatsz)az a legjobb tejserkentő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!