A bal mellemben miert van altalaban kevesebb tej, mint a jobban?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 18:03
1/2 anonim válasza:
nekem kevesbe szerette a fiam a balt, igy kevesebbet szopizta. vigyazz, mert nagyobb lehet ettol a masik, ami nagy kulonbsegnel szoptatas utan is megmaradhat latvanyosan. Tedd tobbet a balra sztem.
2/2 anonim válasza:
Nekem is minimum 2x annyi tej volt mindig a jobban, mint a másikban. Nagyon nagy volt a különbség a 2mellem között ránézésre is. Végig ezen izgultam, hogy mi lesz, ha szoptatás után is látszani fog. Miután teljesen kiürült mindkét mellem, egyformák lettek. Ne izgulj, ez előfordul. Nekem is szinte mindig csak a jobb ciciből akart enni, a balban kevés volt. Több, mint egy évig szopizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!