Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most kuzdunk a cumizavarral....

Most kuzdunk a cumizavarral. Mit tegyek ha el kell mennem, vagy mennunk, mibe adjam a tejet babamnak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Kiskanál, pohár. Ha látod, hogy cumizavaros kezd lenni, akkor semmiképp ne cumisüvegből.
2011. aug. 1. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Fecskendő, Nurofen csöve jöhet még szóba a fentieken kívül.

Úgy érdemes kipróbálni, hogy Te elmész otthonról akár egy negyed órára, és közben apa, vagy aki lesz vele abból eteti. Vannak ugyanis "rafinált babák", akik addig nem hajlandók másra, amíg a mamaillatot még a közelben érzik, csak a cicire... :o)

2011. aug. 1. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Kanál vagy pohárka (üveg és kicsit kihajlik a pereme).

[link]

2011. aug. 1. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én inkább javasolnék hordozókendőt úgy kötve, hogy menet közben is meg tudd szoptatni. én legalábbis ezt tettem volna, de végül mindig meg tudtam valahol szoptatni.
2011. aug. 2. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer a Városliget "közepén" szoptattam. :)

Persze kerestem egy félreeső helyet, férjem is takart egy kicsit.

De vannak helyek, ahol megtanítanak, hogy hogyan szoptathatsz hordozó kendőben.

2011. aug. 3. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!