Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik budapesti bevásárlóközp...

Melyik budapesti bevásárlóközpontnak a legtisztább és a legkomfortosabb a pelenkázóhelyisége, ahol szoptatni is lehet?

Figyelt kérdés
Én még csak az Ikeában és az Árkádban próbáltam. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, engem például nagyon zavar, hogy az Árkádban üvölt a zene és a hangosbemondó a pel.helyiségben is, mert 1. zavar, ha nem hallom rendesen, ahogy a kisfiam kortyol, 2. a múltkor a zenét hirtelen felváltotta a hangosbemondó és megijedt a Babó, rögtön elkapta a fejét a mellemről. Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, hogy melyiket próbáljam ki legközelebb!
2011. aug. 1. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Ez zene+hangosbemodó azért szerintem kicsi túlzás, mi lesz később
2011. aug. 1. 15:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy a kérdésre válaszoltál.

Remélve, hogy hasznos választ is kaphatok a kérdésemre, szeretném kiegészíteni a korábbiakat: nyilván nem vagyunk egyformák, de én azért szeretném hallani a kortyolást szopi közben, mert így hallom, hogy mikor indul be a tejleadó reflex (ha sokáig nem, akkor "rásegítek" egy kicsit), illetve hogy mikor tegyem át a másik mellre. Ami a hangosbemondót illeti: nem a baba ijedtségén van a hangsúly, mert természetesen a babák meg szoktak ijedni olykor-olykor, hanem azon, hogy szegénykémet még nem sikerült "beidomítanom", hogy ijedtség vagy bármilyen megfigyelni való dolog előtt, mielőtt hirtelen elkapja a fejét, engedje el a mellbimbómat. Lehet, hogy ez is túlzásnak tűnik, de nekem ez fájni szokott!

Várom a segítőkész válaszokat!

2011. aug. 1. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:

A Duna Plaza-ban két helyiség közül is választhatsz, ami a szoptatáshoz megfelelő:

1.: ha bemész a női mosdóba, akkor elhaladván a kézszárítók mellett a végén bal oldalt találsz egy baba-mama szobát, ahol lehetőséged van nyugodtan megszoptatni a babádat, illetve van egy mikrójuk is, ha esetleg melegítenél is vmit.

2. Közvetlenül a női mosdó mellett van egy pelenkázó szoba is, ahol gyönyörűre van kifestve a helyiség, szép, tiszta, kultúrált körülmények között elvégezheted a pelenkázást, szoptatást, de gondoltak itt a nagyobbacskákra is, ugyanitt van két gyerek WC. Minden tiszta, van szappan stb.

A zenét illetően nem szolgálhatok túl jó hírrel, ugyanis itt is szól a zene, de nem harsog úgy, mint az árkádban vagy az aránában stb. Ebben a plázában ezek a helyiségek tisztábbak is. Nincs akkora forgalom sem, így nem kell sorban állni stb., én eddig kétszer voltam, és egyszer sem zavart meg senki, tök egyedül voltunk, nagyon meghitt volt :)

Tudom, hogy itt nincs annyi üzlet, de járhatóbb, illetve nincs tolongás, nem löknek fel a babakocsival, kifejezetten bababarát pláza.

Illetve a hangosbemondót egyszer sem hallottam az egész plázázásom során!

Off! Szívesen várok én is válaszokat, ha vki tud még vmilyen jó plázát ebből a szempontból...

2011. aug. 1. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

első vagyok

2,5 éve szoptatok, de egyik gyereknél sem csaináltam a bolhából elefántot

2011. aug. 2. 08:32
 5/9 anonim ***** válasza:

utolsónak: mindannyian mások vagyunk. Vannak, akik túlaggódnak mindent, vannak, akik racionálisak, és vannak, akik rá se tojnak a dolgokra...

Sztem itt nem ezt kell befolyásolni, de ha igen, akkor a legutóbbi kategóriás anyukákat. A kérdező nyilván a számára és babájának számára legkényelmsebb, legktisztább lehetőséget keresi, ezért tette fel a kérdést. És hát igen, amikor megijed a babánk stb, összeszorul a szívünk... ezt meg lehet szokni, vagy lehet próbálkozni ennek változtatásán. Ha nagyobb lesz, nem lesz már ilyen probléma, de amíg kicsik én is a csendesebb helyeket részesítem előnyben.

2011. aug. 2. 11:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Másodiknak: köszönöm a választ, jól hangzik, amit írtál, elnézünk majd oda is.

Utolsónak: örülök, hogy van, aki megért :-) Még csak - vagy már!!! - féléves a babám, de remélem, 2 év múlva is "bolhát csinálok az elefántból".

2011. aug. 2. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok a Babucihoz! Amúgy mások szerint van, hogy én is a "bolhából elefántot csinálok", de inkább ez, mint a másik véglet! Kellemes Babázást és plázázást a Babával! :))
2011. aug. 2. 14:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :-)

Jaj, most látom, hogy elírtam: bolhát csinálok az elefántból, nem pedig fordítva :-)

2011. aug. 2. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:
észre sem vettem :))
2011. aug. 2. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!