Tért már valaki át Cerazette-ről Azaliára? Tapasztalatok?
Én ugyanúgy jártam mint Te :) A Cerazette-t szedtem szülés után,de mindig véreztem.Aztán áttértem az Azaliá-ra,és a helyzet semmit sem változott.Két hónap után azt is abbahagytam,szinte rögtön visszaállt a ciklusom és azóta is rendben van.
Most spirálom van.
Köszi! :)
Nekem anya spirál mellett is terhes lett, és elment neki a baba... egy másik orvos (nem aki a Cerazette-et írta) ajánlotta a gyűrűt, de én nem szeretnék magamba semmit se dugdosni...
Van egy pár választásod!
1-ő: Teljesen mindegy hogy melyiket szeded igyis-ugyis vérzel,=igy meg ugy sincs sex.
2. a spirál
3. No sex!
Hát azért létezik gyógyszer ezen a kettőn kívül is (ami esetleg segíthet), úgyhogy szerencsére van még választásod a fenti hármon kívül is! A folyamatos vérzés nem annyira egészséges és a "no szex" sem megoldás.
Szerintem beszélj dokival.
De igen, így is van szex.
Még szoptatok, szóval akármit nem szedhetek...amúgy tudom, hogy léteznek más fogamzásgátlók, mivel nem 16 évesen szültem, szóval már szedtem pár évig.
A spirállal kapcsolatban már említettem a fenntartásaimat.
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi! De azért közi a válaszokat!
10:05 és 17:07, ja, oké :D.
És amúgy tényleg a gyógyszertől vérzek, tudom, nekem is mondta a doki, meg hát magamtól is sejtettem... :)
Szerencsére a férjem nem undorodik tőlem így sem... :D
Köszönöm még egyszer a válaszokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!