Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cerazette vagy Femoden? Tapasztalatok? Elutaznék, és közben jönne meg. Mit javasoltok?
Sziasztok! Az a problémám, hogy jövő héten utaznánk el két hétre, de pont közben lenne a menstruációm... nem akarok 6 napot azzal tölteni, hogy ülök a hotelszobában, az első 3 napban meg fürdeni se tudok menni a tengerbe..
Emiatt már múlt héten felhívtam a körzeti nőgyógyászatot, de oda csak jóval később tudnának időpontot adni... Úgyhogy nőgyógyászhoz sajnos nem tudok időben eljutni, így kivizsgálás nélkül kell elkezdenem a tabletta szedését (vagy mégse? - válaszok alapján eldöntöm).
Amúgy is el akartam kezdeni a fogamzásgátlót, de hallottam, hogy a tabletta szedésével késleltetni is lehet a menzeszt.
Kiváncsi vagyok a tapasztalatokra a CERAZETTE és FEMODEN nevű fogamzásgátlóval kapcsolatban! Melyiket ajánljátok inkább?
És előbb nem tudtam volna elmenni orvoshoz, mert nem is tudtuk előre mikor utazunk (last minute)...:)
Segítő válaszokat köszönöm!!
miért pont ez a ketto?
a cerazette fog.gátlo osztrogénmentes, csak gestagént tartalmaz és szoptatos anyukáknak készult elsosorban.
a femodennél is vannak már ujabbak, alacsonyabb hormontartalmuak...
én semmiképpen nem szednék Hormont orvos kivizsgálása, de legalábbis jováhagyása nélkul, kulonosen nem ugy, hogy már az elso honapban nem rendesen szednéd, hanem eltolnád vele a menstruáciot...(ennek modja is kulonbozo a tablettáktol fuggoen).
ha mégis kezdenél saját felelosségedre (honnét szereznél?), akkor számolhatsz esetleg kellemetlen mellékhatásokkal, sokan panaszkodnak eros fejfájásra, ez ugyancsak kellemetlen lenne, nem?én nem kísérleteznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!