Körülmetélés? Belemenjek vagy sem? Mit javasoltok? Tapasztalatok e téren?
Normál állapotban a péniszemen hátra tudom húzni a fitymámat így higéniailag nincs vele probléma, de merev állapotban már nem mert feszül. Voltam a problémámmal Urológusnál, a Doki a részletes körülmetélést javasolta. Nagyon félek a műtéttől, de lassan kezdtem megbarátkozni az ötlettel, hogy mielőtt elkezdek rendszeres nemi életet élni jó lenne tisztázni ezt a dolgot.
19/F
Ne fogadd el a doki javaslatát. Kérdezz meg más dokikat is, szerintem felesleges műtétre akar rávenni, mert többféle módszer is létezik. Csupán egy kicsi, merőleges bemetszést kellene ejteni azon a fitymán máris könnyen mozogna előre hátra, én így hallottam.
Az a zsidó mintájú műtét, ami szóbakerült, csökkentheti az élvezetedet, ezt inkább el kéne kerülni.
A fitymaszűkületet csak körülmetéléssel lehet megoldani. Nem kell tőle tartani, sok százmillióan vannak körülmetéltek a világon és normális, teljes szexuális életet élnek.
Ne halogasd, ess túl rajta mielőbb!
Bátorság!
így van, részlegest kérjél, vagy z plasztikát
a teljes körülmetélés nem ajánlott
berepedezhet, kiszáradhat, stb
Látom rendesen összezavarnak a válaszok.
A részleges körülmetélésbe akkor menj bele, ha TE ÉRZED AZT, hogy az indokolt lenne, és monjuk valami más megoldás már nem segíthet. Akkor is fixáld le az orvosoddal azt, hogy mennyit szedjen le rólad. Az orvosok ugyanis alapból minimum egy kicsivel mindig többet szednek le, mint ameddig a szűkület tart.
De ha igazán tisztán akarsz látni, nézd meg inkább az alább belinkelt topik tartalmát, ott találsz segítséget, akit meg is kérdezhetsz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Ha neked nem mindegy, akkor nézd meg, és csak magadra hallgass, ne másra! Ész nélkül meg ne menny bele semmibe "hűbelebalázs" módra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!