Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés? Belemenjek vagy...

Körülmetélés? Belemenjek vagy sem? Mit javasoltok? Tapasztalatok e téren?

Figyelt kérdés

Normál állapotban a péniszemen hátra tudom húzni a fitymámat így higéniailag nincs vele probléma, de merev állapotban már nem mert feszül. Voltam a problémámmal Urológusnál, a Doki a részletes körülmetélést javasolta. Nagyon félek a műtéttől, de lassan kezdtem megbarátkozni az ötlettel, hogy mielőtt elkezdek rendszeres nemi életet élni jó lenne tisztázni ezt a dolgot.

19/F

2011. aug. 7. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Én két urológusnál voltam az elmúlt 2 hét alatt a szűkületemmel. Lankadtan hátramegy, mereven csak félig. Az első doki, empatikus, alapos volt mikor vizsgált. Azt mondta rövid a fék azt kellene átszabni, plusz kicsit lazítani a fitymán és ok. A másik doki,(aki tőlem fiatalabb!) egyből azt mondta körül kell metélni nincs más megoldás. Erre én mondtam hogy de igen is volna, és én érzem hogy mi volna jó, meg hogy a neten ezt- azt olvastam. Erre azt mondta a neten sok hülyeséget olvasni, és minden kisseb vágás után úgyis szűk marad. Mind ezt úgy hogy látta az előző doki leletét. Szóval nagyon orvos függő ez a dolog. Lehet még egy harmadik dokit is meglátogatok, bár akkor utazni kell.
2011. aug. 8. 22:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Az a doki akinél én voltam elsősorban a részleges körülmetélést(RKM-et) javasolta. De szinte megemlítette az összes lehetséges megoldást. Nekem is ez tetszik a legjobban mm a részletes körülmetélés. De még mindig nagyon parázok a dologtól.
2011. aug. 9. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

A részlegesnél meg kell kérdezni, mennyit akar levenni. Csak a beszűkült rész, az nem vészes, meggyógyul hamar, nem kell tőle tartani. Ezt Thaiföldön is megcsinálják, az elejét levágják, az egész országban. Azért lehet megcsinálni nomád körülmények között, mert nem olyan durva, mint a teljes metélés, itt a makk pereme, meg nagyobb rész védelem alatt marad, nem szárad ott ki

Nekem az egészet levágták és durván ki is száradt, kérges felülete van, elég gáz

2011. aug. 10. 23:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Amikor az egészet levágják (nem ajánlom)

http://www.youtube.com/watch?v=ZXQG12YfrSs&feature=related

2011. aug. 11. 04:18
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, ez tényleg nem embernek való :(
2011. aug. 29. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!