Körülmetélés utáni tapasztalatok?
Nekem sok év telt el és nagyon rossz tapasztalataim vannak. Kiszáradt a makk nagyon, néha hámlik is, kérges, foltosodik. Barna foltok, amikkel nem lehet mit csinálni és mivel nincs előbőr, ezért látványos :(
A makk mivel kérges, érdes, nem igazán érzek vele sokat. Maszturbálás elég keserves, az orális szex meg úgy, ahogy van, felejtős. Valamiféle visszaállítást tervezek...
Nagyon megnézik az öltözőben, gyerekkoromban kifejezetten rossz élményeim voltak emiatt, szégyelltem is nagyon, beszólogattak miatta.
A lányok egy részét nem érdekli (csak amikor megmondom, hogy ne húzogassa és ne akarjon orált) a többi meg ijedten néz, vagy ilyesmi, nem láttam még, hogy bárki is örülne neki, főleg, ha meglátja.
Egyszóval rossz.
Figyi, nem hiszem, hogy gáz lenne, ha nem vagy cukorbeteg és nem pirosodott be az egész, meg nem tényleg durván extrém módon szűk, akkor azért nem kell ám levágni az egészet.
Bőven lehet rajta hagyni és hagyj is rajta, hogy védje a makkot. Nézz utána, létezik bemetszés, plasztikák (z-plasztika pl) vagy részleges metélés.
A legvégső esetben kellhet a részleges metélés, de ha csak az egyharmada megmarad, akkor máris jobban jártál, mintha az egészet levágnák.
Sima SZTK-s dokik sajnos simán közlik, hogy csak teljeset csinálnak, de sokan úgy mondják ezt, mintha nem is lenne más lehetőség, az ilyeneket ott kell hagyni. Vigyázz magadra! Keress meg több orvost inkább!
Nem muszáj teljes körülmetélés alá feküdnöd, vannak egyéb alternatívák is. Az alábbi topikban mindenről részletesen olvashatsz is.
Ha a félelmeidet el akarod hessegetni, akkor nézd meg! ;)
(hopp... a topik linkje lemaradt... :D )
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Utolsó: voltam orvosnál és tudod, hogy mit mondott? Hogy ezzel többen is így vannak (még ha te éppen nem is vagy ezzel így) és kenni kell kenőccsel, életem végéig. Körömvirágkenőccsel. Szerintem ez nem normális.
És ahogy látom, minden ötödik körülmetélt elégedetlen az állapotával.
Még egyszer elmondom: NAGYON GÁZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!