Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség, hajhullás! Mit...

Segítség, hajhullás! Mit javasoltok? Valakinek tapasztalatok? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Szóval annyi, hogy egy-két éve betegesebb vagyok, többször volt hetekig 40 fok körüli lázam, nagyon erős és nem szűnő köhögés,gyulladások össze-vissza stb...ekcémám előjött újra (pedig a kiskorit kinőttem), és elkezdett elég durván hullani a hajam. azóta sok orvosnál voltunk, kiderült kb 2 hónapja, hogy poratkára a lehető legjobban allergiás vagyok. el is kezdtem szedni az allergiagyógyszert, és újra iszom tejet, amiben ugye calcium van allergia enyhítésére...el is múltak a tünetek, a hajam se hullott, de csak 1 hónapig kb...és most visszajött! pedig szedem a gyógyszert, rengeteg vitamint eszem, és vérkép alapján vashiányom sincs:S kérlek mondjatok vmi ötletet, mert ebbe én beleőrülök:(:( L/19
2011. jan. 11. 20:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy testi-lelki tisztitas. Termeszetes etkezes, nem tartositott, es vitamindus taplalkozas.

Relaxalas!

2011. jan. 12. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!