Visszahozható még a tej?
Lehet, hogy te még vissza tudnád hozni. de sajnos az már nem biztos, hogy a kislányod már nem felejtette el, hogyan is kell szopizi. Az én fiam anno csak 6 hónapos koráig szopizott (19 éve!), utána még sokáig tudtam feni. Viszont a mellemet már nem szívta (szerintem cumizavar lehetett, így utólag). Néhány hónap után próbáltam szoptatni, de már nem tudott vele mit kezdeni, bekapta a bimbót, de szívni nem tudta... szerintem hozzászokott a cumisüveghez, abból meg más technikával kell szívni.
Persze, próbálkozni lehet... hátha sikerül!
Szia Ez a linkelt oldal olyan cikkeket tartalmaz, amik örökbefogadott babák szoptatásáról szólnak, tehát nem teljesen a ti helyzetetek, azért linkeltem be, mert leír több olyan esetet, hogy nagyobbacska gyereket hogyan tudott az anya "cicire szoktatni". Emiatt lehet hasznos Neked.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!