Hogyan kezdjek el tejtöbbletet termelni?
Figyelt kérdés
Nálam már régóta beállt a kereslet-kínálat elve. Most azonban szeretnék többletet, mert szeretnék lefagyasztani.
Hogyan álljak neki, mert valószínűleg egyenlőre nincs mit lefejnem, mivel nincs többletem, annyi tejem van, amennyit eszek a baba
4 hós a babukám
Köszönöm szépen a válaszokat
2011. júl. 6. 08:37
1/8 anonim válasza:
két szoptatás közötti félidőben fejnék
2/8 anonim válasza:
Én nem rontanám el ha beállt.
lehet meg se inná a fagyitejet a babád...
és utána mindig fejni kéne,sok idő mire ujra visszaáll.
3/8 A kérdező kommentje:
Ha kell, életem végéig fejek :) Két szoptatás között? Hm, akkor a következő szoptatásra a babámnak nem fog kevesebb jutni?
2011. júl. 6. 08:54
4/8 A kérdező kommentje:
És ha éjszaka felkelek egyszer? Mondjuk hajnali 2-kor?
2011. júl. 6. 08:54
5/8 anonim válasza:
eleinte biztos, de valahogy ezt érzem a leghatékonyabbnak. vagy fejhetsz közvetlenül szoptatás után is.
6/8 A kérdező kommentje:
Ha közvetlenül szoptatás után fejek, akkor már nem jön ki semmi, mivel nem marad benne semmi. :) Tudom, már tegnap kezdtem el.
2011. júl. 6. 09:19
7/8 anonim válasza:
lehet, h kozvetlen szopizas utan nem jon ki semmi a fejesnel, de a mellet igy is stimulaltad, h tobbet termelje. nekem a Galafor tabletta hasznalt (szuleszorvosom irta fel), a napi 3 liter folyadek (gyumolcsle, viz, teak), es tejserkento anizs-, edeskomeny- es komenytea.
8/8 anonim válasza:
Akkor se értem a lényeget h miért akarsz fejni?
örülj h pont elég,nem feszül a melled...én fejtem mindig,és a köv szopira kőkemény volt a mellem,és utána is 2-2 decit lefejtem.nem kivánom senkinek,h nem tudtam normálisan aludni se mert hiába melltartóbetét,ömlött a tejem már éjfélkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!