Héthetes babám másodszor alussza át az éjszakát. A szervezetem tudni fogja, hogy éjszaka nem kell már annyi tejet termelni?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra először az éjszakai 1 órás, majd a hajnali kajálást hagyta el. Eléggé bedurrantak a melleim, lefejem, az rendben van. De a szervezet át tud állni magától, vagy mostantól mindig fejnem kell? (Eddig nem kellett, mert pont annyim volt, amennyi neki kellett.)2009. máj. 11. 07:44
1/9 anonim válasza:
Nem kell fejni, csak ha fáj, nagyon feszül. A szervezeted pár nap alatt átáll. Gratula az előrelépéshez:)
2/9 A kérdező kommentje:
hú de jó, nem tudtam, hogy mi következik. :) köszönöm szépen!! :)
2009. máj. 11. 08:55
3/9 anonim válasza:
Szia!
Csak annyit fejj le,hogy ne feszüljön olyan nagyon a cicid.Pár nap kell hogy a szervezeted át tudjon állni az új igényekre.A fejlődési ugrásoknál majd pont az ellenkezőjétt tapasztalod.Kevés lesz a tejci ezért gyakrabban kell majd szopiztatni hogy termelődjön. Amint látom túl vagytok az első "ugráson"(6.hét),lehet hogy azért van több tejed! Kitartás! Pár nap és minden ok lesz!
4/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2009. máj. 11. 09:14
5/9 anonim válasza:
Hát nálam ez nem így volt mint ahogy az előttem lévők írták. Nekem is már átaludta a kicsi az éjszakát mégis mindíg fel kellett kellnem fejni, mert nem bírtam úgy bedurrantak a melleim. Én teljesen lefejtem, mert ha csak kicsit fejtem ki akkor nem bírtam volna ki reggelig, mert megint úgy megtelltek volna. Nekem kellett egy 2 hónap mire eljutottam oda, hogy már nem kellett felkellnem fejni. Amit meg olyankor lefejsz tedd be a fagyóba, majd később még jól fog jönni.
6/9 anonim válasza:
Én nem keltem fel fejni, de akkor szoktam rá a melltartóban alvásra, úgy kibírtam reggelig. Szopi után mindig lefejtem a másik mellet. 1-2 hét után normalizálódott a helyzet.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen. én át tudtam aludni az éjszakát, csak fél 7kor ébredtem fel, a babám meg több mint egy órával később, szóval ennyire szerencsére nem vészes a helyzet. csak nem tudtam, hogy ez most már állandó lesz, vagy változni is fog. de ezek szerint fog. előbb vagy utóbb :)
2009. máj. 11. 21:52
8/9 anonim válasza:
Boldogságot kivánok, de ne nagyon éld bele magad abba, hogy átalszod az éjszakát, mert hamarosan jönni fog a pici foga, vagy tele lesz a napi élményekkel és akkor lehet, hogy éjszaka is fel kell ébredj!
Minden jót!
14 hónapos nagylány anyuja
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor már nem éhes lesz. :)
2009. máj. 13. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!