Ha nem akarok szoptatni akkor egy idő után elapad a tejem?
Légyszi ne szóljatok le azért amit most írok,nem arról szeretnék véleményt kérni,hogy helyes-e vagy sem.
Szóval még nem vagyok terhes,viszont szeretnénk babát,de az biztos,hogy nem akarom szoptatni.Nem tudom megmagyarázni miért,engem ez a dolog valahogy taszít...Ilyen esetben hogy működik,lehet kapni valami hormon tablettát hogy ne legyen tejem,vagy ha nem szoptatok akkor egy idő után magától elapad?Vagy hogy van ez?
Előre is köszi a válaszokat :)
Ha "szar" a szoptatás, akkor ott valami nem jól van, esetleg nem elég mélyen veszi a baba a szájába a mellet - ami gyakran fel nem ismert nyelvletapadás miatt van (na nem a teljes letapadás, mert azt azért felismerik a kórházban, de gyakran olyan minimális, hogy nem veszik észre!)
A szoptatásnak nem szabad fájnia!
Hány nő mit meg nem adna, ha tudna szoptatni, lenne elég és eléggé tápláló teje!
Felesleges most ezen agyalni, majd amikor eljön az ideje, lehet, teljesen másként fogsz érezni, hiszen annyi minden megváltozik addigra!
Abszolút szoptatáspárti vagyok, de természetesen ezt mindenki maga dönti el; a Te gyereked, a Te tested, a Te döntésed kell legyen. De ne lepődj meg, ha ezért nem fognak jó szemmel nézni rád, mert a természet és a józan ész nem ezt diktálja...
Én 2 hónapja szültem.A terhesség alatt és babatervezgetés előtt én is bele/végig gondoltam h mi lesz ha szoptatni fogom.Tudod ha szoptatod a babádat akkor az a legjobb mivel sokkal erősebb lesz az immunrendszere és nem lesz beteges.Nem kell mindenféle gyógyszert beszednie és azok mellékhatásaitól szenvednie.Én csak ezért szoptatom.Sokkal erősebbek azok a babák akik anyatejjel táplálkoztak.De ha te nem akarod szoptatni akkor legyen elég pénzed arra is hogy megvedd neki a különböző tápszert, mert egyik kisbaba sem egyforma: lehet h a te babád pont olyan lesz aki a 7. féle tápszert fogja csak elfogadni.Elég drága mulatság egy tápszer azok mellett a dolgok mellett amiket meg kell venni számukra hogy ápoltak, egészségesek és kiegyensúlyozott boldog baba legyen.Az pedig h van olyan aki a szoptatás alatt nem tud szexuálisan együtt lenni a párjával az hozzáállás kérdése.Most így gondolod de ha oda kerül a sor, a te hormonjaid is meg fognak változni gyökeresen és másképp fogod gondolni.
Le kell fejni a tejet.Add neki cumisüvegből.Fagyaszd le!Vagy jelentkezz anyatej-gyűjtőknél hogy te adsz másoknak anyatejet,hidd el örülni fognak neked mert van olyan is ezen a világon aki bármit csinálhat nincs teje,de szeretne szoptatni!
Reni(26)egy két hónapos 6580grammos kisfiú anyukája
Hát mit mondjak, elég primitív egy bagázs gyűlt itt össze :)
Szörnyű, hogy ezek az írni nem tudó, okoskodó, bugyuta sötét nők akarnak tanácsot adni (na meg szaporodni!) Gondolom 120 kilós egészségtelen nagyseggű lógócsöcsű asszonyok vagytok mind, azért is mindegy hogy "szopikázik cicimicizik a kicsi édes kis babuska" brrrr kiráz a hideg ha belegondolok az agyonszopott plecsni nagyságú bimbóudvarotokra és az aszaltszilva méretű és kinézetű mellbimbótokra! Nem, nem a pasi miatt kell megtartani egy szexuálisan elfogadható külsőt, hanem magunk miatt! Az egészséges kiegyensúlyozott boldog babás hozzászólónak pedig üzenem, hogy embert hoztál világra te majom nem babát, ez csak egy átmeneti állapot! Az anyatejgyűjtő pontoktól is kiráz a hideg, a sok egészségtelen túlsúlyos, vizes zsömlén, töménytelen mennyiségű cukron és főzeléken felnőtt némberek tejét elfogadni brrrr!!!!! FÚJ!!!!!! UNDORÍTÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!