Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet mar nem eleg a tejem?

Lehet mar nem eleg a tejem?

Figyelt kérdés
Kisfiam 5 honapos es az utobbi 2 hetben osszesen 60 grammot hizott. Kb most duplazta meg a sulyat 3350(szul) es most 6680 gr.Ugyanugy szopizik mint azelott, amikor es amennyi ideig akar...nem sir kozben hogy ehes, kihuzza a 2-3-4 orat, mint regen mikor rendesen hizott. Lehet azert nem no mert nem eleg neki a tej? Potlast nem fogad el...
2011. júl. 4. 13:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Amugy jokedvu, mosolygos baba es sokat mozog.
2011. júl. 4. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Betti válasza:

Szia!

Ahogy írtad,sokat mozog.Ez lehet az oka,nem pedig az,hogy kevés a tej.Enyémek is ilyenkor lassítottak a hízással.Beindul a mozgás és több energiát elhasznál.Kár lenne ezért átszoktatni tápszerre.

2011. júl. 4. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én babám 4 hónapos Ő is kevesebbet hízott viszont le kellett hajtanom a nadrágja szárát mert hosszban nőt. Én is mindig azon aggódom elég e tejem, de akkor megkínálom másikból is, ha nem kell neki biztos jól lakott. Néha rá is fejek megnézem van e benne akkor megnyugszom, hogy igen és mint tudjuk ő a gépnél sokkal többet tud kiszívni. Látod, szerencsére a tápot sem fogadja el, maradjon meg anyatejes babának!
2011. júl. 4. 14:06
 4/4 xStefix ***** válasza:

De, biztosan elég. Minden okot felsoroltak már előttem is, ami miatt normális, ha már nem hízik olyan gyorsan, sőt, akár le is áll egy időre.

Ha jól érzi magát és egészségesnek tűnik, akkor semmi okod aggódni!

2011. júl. 4. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!