Kismamák, akinek sok tejcsije van, mit tesztek ennek
érdekében? Mit esztek és isztok?
Figyelt kérdés
2hetes a kisfiam és a szívem szakad meg,hogy tápszeres pótlást kell neki adnom,mert szerintem nem elég a tejem.
van amikor jól alszik szopizás után,de van,föleg éjszaka,amikor nem tud megnyugodni,sírdogál,az ujját szopja,ebböl gondolom,hogy éhes maradt.
nagyon szeretném csak szoptatni,de mit tegyek,hogy több tejem legyen?
a Laktoherb-et is kipróbáltam már.
2009. márc. 28. 12:03
1/9 anonim válasza:
Hát én rengeteg folyadékot ittam,irtó sok levest ettem és nagyon sűrűn tettem cicire a babáimat!Ha már megnyikkant én szoptattam is!Utána mindíg lefejtem a maradékot!'. babám 9 hósan magát választotta el,2.babám 8 hóig csak anyatejes volt és 16 hóig szopizott.
2009. márc. 28. 12:22
2/9 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen időszakunk, a tea mellé próbálj ki homeopátiás szert, nekem bevált. Urtica Urens 5CH általános tejszaporító és terhes vitamint szedtem.
2009. márc. 28. 12:28
3/9 anonim válasza:
Én minden este megittam 1 liter alkoholmentes sört kábé fél évig. Laktoherb, Urtica, ahogy irták előttem is, nekem beváltak. Sok-sok folyadékot igyál, és főleg ne aggódj annyit, amikor eszedbe jutnak a negativ gondolatok, azt mondogasd magadban, hogy táplálni akarod a gyermeked! Biztos van aki hülyeségnek tartja, az pontozzon le. Sokat tedd cicire, egyébként lehet, hogy még csak ezután fog beindulni igazán a tejed, nem vagy elkésve, fel a fejjel! Amig csak kell a cici a babádnak, hagyd rajta, a komfortszopi is segit a tejtermelésben, és prbáld elhagyni szép lassan a tápszert, helyette adj cicit. Sok sikert!
2009. márc. 28. 13:12
4/9 anonim válasza:
Először is, amikor kéri a baba, akkor szoptasd! Ha 2 óránként, vagy sűrűbben, akkor úgy! Minél többet szopik, annál több tej termelődik.
Kell adnod a babának tápszert? Próbáltad már, hogy 2 mellből etetsz egy étkezés alkalmával?
Sok folyadékot kell inni, de túlzottan sokat sem szabad, mert az sem jó. Fontos a sok pihenés is!
2009. márc. 28. 13:52
5/9 A kérdező kommentje:
elöször mindig megszopiztatom,és utána adok még egy kevés tápszert,ha úgy látom,hogy éhes maradt.
próbáltam már,hogy mindkét mellböl is adtam neki egy alkalommal.
csak akkor attól tartok,hogy következö szopizásra nem lesz elég tejcsi egyik mellemben sem.
köszönöm a tanácsokat amúgy,a homeopátiás szert még ma beszerzem.
utsó vagyok és még kecskeruta fű tea, nekem használtak
2009. márc. 28. 18:28
8/9 anonim válasza:
Ha két mellből szoptatsz, akkor többet van stimulálva mindkét cici, így több tejes fognak termelni. Szoptass igény szerint, ahányszor csak éhesnek látod a babádat. A szoptatás a legjobb tejserkentő. Egyébként én ezeken kívül nem eszem, iszom semmit, mégis már 7 hónapja szopik a 4. babám. A testvérei is anyatejen nőttek fel, pedig akkor még nem voltak ilyen Csodaszerek". Fontos, hogy higgy magadban, hogy tudsz szoptatni. Lehet, hogy én nem adnék a babának pótlást, inkább sűrűbben szoptatnám, mert így a pótlással lehet, hogy kibír 3 órákat, de így kevesebbszer érzi a melled, hogy tejet kell termelnie. Így a szervezeted úgy érzi, hogy elég a babádnak a termelt tej mennyisége és nem fog többet dolgozni.
2009. márc. 28. 19:03
9/9 anonim válasza:
Az én babám 6 hetes, és én az elejétől fogva mindkét mellből szoptatom alkalmanként. Ettől még jutott a következő étkezésre is, sőt, már le is fagyasztottam 3 pohárral. Nyugodtan szoptass te is 2-ből. Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!