Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Azok véleményét kérem akiknek...

Azok véleményét kérem akiknek szülés után nem volt elég tejük és tápszerre tártek át. Jo volt e a babának?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nincs elég tejem, bármit csinálok nem elég, ezért elöször szopizik és mivel nem lakik jo potolom tápszerrel. Ez muszály sajnos mert visszaesett a sulyábol 25ö gramot, mert nem akartam tápszerezni és szegény csak kinlodott. Kinek nött fel tápszeren a babája?
2011. júl. 2. 13:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

(fili)

De majdnem tápos lett ugyanígy voltunk. Kaptuk az észt, hogy pótlás és ahogy pótolgattuk úgy csökkent a tej.

Akkor megfogadtunk egy-két tanácsot a váltott cicit és még néhány dologot, sok küzdelem után 4-5 hón. korára beállt a tejtermelés. Úgylátszik amit belinkeltem senkit nem érdekel, pedig nagy segítség.

Kedves kérdező

Stefi kérdezte tőled mi az a minden amit megpróbáltál?

És mennyi idős a baba? Mennyit rakod cicire?

Ja és biztos egy ..... vagyunk akik küzdve de szoptattunk.

Ahogy a szavaidból kiveszem.

Szerintem én nem sértegettem senkit.

2011. júl. 3. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Ugyanígy csinálom, ha nem pótolnám szegényke nagyon sovány lenne, annyira csekély a mennyiség. Már más is írta, de ha nincs elég tej, a legjobb amit kaphat, az a tápszer. Vagy Stefixtől vegyél tejet? :P Jó ez vicc volt, de a viccben a komoly rész: próbálkozhatsz azzal, hogy a védőnőt megkérdezed, ismer-e valakit akinek meg sok teje van és akkor esetleg össze tud titeket hozni. Ilyenkor vizsgálatokat kell elvégezni, hogy a hölgy teje alkalmas-e a te babádnak. Kicsit macerás, de nem lehetetlen leszervezni.
2011. júl. 4. 09:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem vagyok hajlandó nézni, ahogy a kislányom szívja a cicit és közben üvölt, mert nem jön és éhes. A tej pedig nem csökken, ha az ember közben kitartóan szoptat és minden etetéást így kezd. Sajnos nekem minden, de tényleg minden praktikát kipróbálva se lett elég és pótolni kell, de attól még nagyobb részben anyatejes.
2011. júl. 4. 09:27
 14/20 anonim ***** válasza:
és teljesen igazad van, miért is hagynánk szenvedni? nem kell a tápszerre, mint valami mumusra tekinteni. pontosan erre való
2011. júl. 4. 09:31
 15/20 xStefix ***** válasza:
Remélem is, hogy viccnek szántad.
2011. júl. 4. 15:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert? Baj ha valaki tejleadó?
2011. júl. 4. 16:48
 17/20 xStefix ***** válasza:
Nem baj, de én nem vagyok tejleadó, nem is voltam soha, ezért felesleges volt engem megemlíteni. És nem egészen viccesnek jött le, bár itt épp alig szóltam hozzá.
2011. júl. 4. 19:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett, jót nevettem, mert nagyon találó beszólás volt.
2011. júl. 4. 20:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodtan pótolj hozzá,ha éhes a baba! Nekem a kezdetektől kevés volt a tejem, én is pótoltam hozzá! Üzenem az ősanyáknak, akik szerint a pótlásból egyenesen következik az elapadás, hogy 10 hós a babám, és még mindig szopizik! Sőt amióta hozzátáplálok, elég lett a tejem! Örülök, hogy nem hagytam ordítani az éhségtől. Így én is, és ő is nyugodtak voltunk.

2011. júl. 4. 23:47
 20/20 xStefix ***** válasza:

Te nyilván jót nevetsz rajta, egészségedre. Mehet a virtuális kézfogás.

De ha ez így megy tovább, tényleg kitalálok valami gúnynevet a tápszeres anyukáknak is.

2011. júl. 5. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!